akonahle varim ja tak to je jedno co varim vsetko chuti ako kari a cierne korenie a to ze mi tecu slzy uz ani neberiem ako nieco divne normalka proste akonahle to stipe chcem to!
ak je tam dané cili tak áno. Ale samozrejme zasa nie nejaký extrém. To by mi určite nechutilo. Teda možno aj áno ale pri veľkej potrebe by ma pálila rit
milujem palive jedla , ale nie take ze ta palivost ostava v ustach aj hodinu po tom co dojem... niekde daleko za oceanom som ochutnal v jednej arabskej restauraci akesi curry , a to sa tam vystriedalo pri jednom kusku 5 chuti a na konci nieco uplne super palive ale ta palivost prestala o par sekund .. to su tie palive jedla co ja rad
áno mám rád pikantné ale aj pálivé. asi pred rokom bol ujo v thajsku a tam majú v takej tube takú pikantnú náplň a toho doniesol asi 6 kusov to bolo bohovské
Mám rada pálivé jedlá, ale psst! To je tajomstvo. Keď môj tatino spraví guláš s hovädzieho s kopou tuku, tak som sa vyhovorila, že je to štipľavé. (Čo aj bolo, ale to mi na tom vadilo najmenej )
všetko! chilli, karí pastu, wasabi, zázvor, čierne korenie, pálivú papriku, VŠETKO! feferónky! mám z toho už totálne zničený žalúdok, pretože mám korenené jedlá zakázané, ale mne to inak proste nechutí! ŠTIPĽAVÉ JEDLO!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
odvtedy sa pálivým veciam vyhýbam
a presne ako @decay véééla čierneho korenia
inak odporúčam zelenú karí pastu. to je zážitok!
a moju palivu stolicu nesmies opomenut!