@ivca2345 no toto je ale ešte celkom dobré, mi raz na strednej učiteľ hovoril že bol robiť v UK v mäso kombináte a robili klobásy z mäsa čo bolo ešte od 2. svetovej. Občas tam bola aj nejaka ta myš
som vegetariánka, takže nie ... ale aj keby som nebola, tak by som ich nejedla..je to humus, keby ste vedeli čo to obsahuje a ako sa to vyrába, párky a podobné hnusy by ste už v živote nechceli vidieť naozaj....
@indifferentgirl čítať je nič, oproti tomu vidieť výrobu takých uzenin ( so školou na exkurzii), smrad, nechutne...a najlepšie, keď po tom všetkom nám nabídli párky po ránu
Inak ten leták určite má pointu, len ma irituje, že presne 100 kilogramov surovín sa premení na 100 killogramov párkov Na to by vlastne mohli jazdiť autá, ak to uvoľňuje energiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
taktiez mam rad pikantne..
Už som ich strašne dlho nejedla a ani tak skoro nebudem, je mi zle z toho, čo som o nich raz čítala...
@indifferentgirl čítať je nič, oproti tomu vidieť výrobu takých uzenin ( so školou na exkurzii), smrad, nechutne...a najlepšie, keď po tom všetkom nám nabídli párky po ránu
Inak jasné.
ale také sójové........žiaľ, aj ich kvalita zvykne byť otázna.........