normálne sa mi niečo pohne v žalúdku, už len keď počujem to slovo a nenormálne mi to smrdí, keď sa to varí.. pre mňa najúčinnejšia diéta, sadnúť si do kuchyne, keď si niekto varí párky
@adusiiik ja som brigadovala v takej tovarni,kde vyrabali masove vyrobky...sice som nevidela ako sa vyrabaju parky,zato som videla ine ,,zaujimave,, veci...fuuuuuuuuuuuuuuuuuj....
odvtedy som sa stala pre mamu premazanou a nedam si hocico do papulky
@smartboy no ako rozhodne lepšie ako keď sa robí tlačenka a čo do tlačenky sa dáva... odkedy sme ju v škole robili, odvtedy ju nejem (a to som ju nejedla ani predtým)
ale párky v pohode, len tie mäsové, teda, kde je len mäso ako tieto, tie mi vôbec nechutia
a tá hmota musí byť taká, inak by to nemalo tú konzistenciu, čo to má... a ten veľký stroj, čo tam spomínajú, čo robí tú hmotu, to je kuter a preto sa tam pridáva aj tá voda, resp. lad, aby sa dielo nespálilo
@ohavnost ja mäso velmo nejem takže mne niečo hovor Tlačenku som nikdy nejedol.Celkovo mäso nemám rád,hlavne také kde ho vidím Teda napríklad rezen zjem lebo nevidím to mäso ale strúhanku
a jo to je jasné že to tam musí byť Ale vyzerá to..dosť divne
@smartboy aj divnejšie veci sa v potravinárstve vyskytujú
ja som momentálne nedobrovoľný vegetarián :/ mäso mi najskôr začalo smrdieť, potom prestalo chutiť a teraz, keď si len trošku dám, tak mi je z neho zle :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
odvtedy som sa stala pre mamu premazanou a nedam si hocico do papulky
ale párky v pohode, len tie mäsové, teda, kde je len mäso ako tieto, tie mi vôbec nechutia
a tá hmota musí byť taká, inak by to nemalo tú konzistenciu, čo to má... a ten veľký stroj, čo tam spomínajú, čo robí tú hmotu, to je kuter a preto sa tam pridáva aj tá voda, resp. lad, aby sa dielo nespálilo
a jo to je jasné že to tam musí byť Ale vyzerá to..dosť divne
ja som momentálne nedobrovoľný vegetarián :/ mäso mi najskôr začalo smrdieť, potom prestalo chutiť a teraz, keď si len trošku dám, tak mi je z neho zle :/
ani sójové už nejem.............nejak ich nepotrebujem
a kupujem len tie kvalitnejšie kuracie ... nie to blato za pár korún
ale len oné...
pikantné sójové.