zbožňujem pizzu! a najradšej mam syr, šunka, kukurica (môžu byť aj feferónky) alebo tuniakovú alebo hawai.. inak, fakt dík, že si mi spravila chute takto na večer
áno , kurvu ( fakt sa tak volá v jednej pizzerii kde je fest sexi casnik .. je tam klobasa slanina sunka syr-niva a este dajaky, feferony atd ... nom nom nom )
Všelijaké mám rád, ale skôr také tie klasickejšie veci, teda všetky možné šunky, syry, šampiňóny, kukuricu, feferónky a podobne, žiadne ananásy, bryndze, volské oko ani podobné chujoviny.
A ide mi hlavne o cesto, pizzu mám najradšej len priamo čerstvú v pizzerii, aj to v máloktorej a musí byť brutálne tenká a poriadne prepečená.
V poslednej dobe si dávam so syrom, salámou a feferónkami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
takú normálnu - šunka syr kukurica slanina
najradšej presne tak, ako @demoniqangel
sunkovu, s kukuricou, olivami
tuniakovu
syrovu
(drv. paradajky, syr mozzarella, šunka, chilli papričky, klobása, cibuľa, cesnak, oregano)
za každých okolností.
ale nech je tam co najviac syra
@dejvido ,aka to je?
moja oblubena bola stvorlistok z marinu alebo ten sindibad, teraz mi najviac chuti pizza v meste (nie donaska) /caffe napoli
keď tak buď hriňovskú - slanina, klobása, cibuľa, smotana a vajíčko
alebo nejakú kde je mozzarela, brokolica, šunka, niva
proste mi ananás s pizzou nechutí....
inak hlavne nech je bez šunky, môže byť syr a veľa olív
A ide mi hlavne o cesto, pizzu mám najradšej len priamo čerstvú v pizzerii, aj to v máloktorej a musí byť brutálne tenká a poriadne prepečená.
V poslednej dobe si dávam so syrom, salámou a feferónkami.
je mi to jasné ale všeobecne nejako mi talianská kuchyňa nesedí, takže potrebuje úpravy