@mielikki ked chces byt taka dosledna tak presnídávka ako to majú česi.. btw vyživa ked sa to podava malemu decu tak v tom aj vidim logiku ze sa to volá vyživa... omg presnidávka.. ako ked v base dávaju väznem presné porcie to je presni,presne a ja nwm co dávka... a co ja dávkujem niečo do decka? to znie narkomansky dosť že dám si dávku
@barky aj tak toto narkomanské kokotné slovíčko je najsam
a ja neviem... asi kto nevyrastal na považí, presnedávku nepochopí (kedysi som tu mala o tom forum.... som bola prekvapená kolko málo luldí pozná presnedávku )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
dnes starká doniesla že "Davko daj si"..mal som chuť jej vraziť
2) ja som to nejedla asi ani ked som bola mala
kradla som ich sestre keď bola menšia
je to výživa preboha, to presnidávka/presnedávka som v živote nepočula, kým som nedošla na Birdz
ale je to úplne mňam!
a ja neviem... asi kto nevyrastal na považí, presnedávku nepochopí (kedysi som tu mala o tom forum.... som bola prekvapená kolko málo luldí pozná presnedávku )
(Slovník spisovného jazyka českého - na webu, Ústav pro jazyk český Akademie věd ČR, v. v. i.)