mám rád niečo zo slovenského hiphopu... a rytmus je akože čo? to v každej otázke o hiphope musí byť Rytmus? Zamysli sa, v čom je akože Rytmus iný od iných rapperov?
Je dobrý? Je tisíc lepších.
Je slávny? sú slávnejší.
Boha ludia všetci ste z neho pocvakaní a takýmito anketami to len dávate najavo. Nie že by ste na neho srali ako na každého iného interpreta, no ja na fb a bidrzi vidím každý den nejake ankety či skupiny proti nemu.
Podla mna rappovať vie, no o je všetko. Radšej počúvam americký rap.
Nemôžem povedať že mám alebo nemám rada Rytmusa, keď ho nepoznám a neviem aký je. Čo sa týka jeho hudby, myslím že sú pesničky ktoré ma zaujali a rada si ich vypočujem.Hip hop ako hudobný štýl mám rada, ale taktiež nemám nič proti rocku a pod.
92% of teenagers have turned to hip-hop and pop, if ur part of the 8%, copy this message and past it to an other video. DONT LET THE SPIRIT OF ROCK DIE!!!!
je iba malo slovenských hip-hoperov ktorý by si zaslúžili uznanie a rytmus nieje ani hip-hoper ani si nezaslúži uznanie ... je to pravda ... vypracoval sa z ničoho a zarába veľké peniaze ... ale za to ho uznávať nebudem lebo si za peniaze serie do huby ... hold každý má svoje priority
osobne hip-hop nepočúvam ale zo slovenských môžem len Otecka Vecka ako už spomenula @mirkova , AMO a možno ešte Hafnera lebo je to blázen
moju reč počúvam najviac, v poslednej dobe dosť aj amo. a rytmusa počúvame v práci veľmi často, chalani to točia stále dookola a tak som si na to zvykla. a po jeho koncerte ho mám už na totálku rada
@wampirekiss no úplne normálne predsa. základom je to, že je úplne nezmyselné pindať na štýly a nepočúvať to, čo sa ti páči, lebo kamoši ti povedali, že už potom nebudeš punkáč, keď si pustíš Veca. Ja nechápem z toho zas napríklad. lebo tá punkáčska individualita sa tam proste vytráca..
Nie. Nepovazujem za umenie 3 opakujuce sa tony dookola a nadavky ako kazde druhe slovo...a ano, tie prudko hlboke myslienky, Tak mi ho vykur, cicaaa, pome spolu jebat, jou jou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Je dobrý? Je tisíc lepších.
Je slávny? sú slávnejší.
Boha ludia všetci ste z neho pocvakaní a takýmito anketami to len dávate najavo. Nie že by ste na neho srali ako na každého iného interpreta, no ja na fb a bidrzi vidím každý den nejake ankety či skupiny proti nemu.
Podla mna rappovať vie, no o je všetko. Radšej počúvam americký rap.
Avšak, poslednú vetu by som zmenila na: "Hip hop ako hudobný štýl mám rada, ale rock mám omnoho radšej, resp. na rock nemá nič."
you say rihanna - i say metallica
you say hip-hop - i say three days grace
you say lady gaga - i say bullet for my valentine
you say justin bieber - i say iron maiden
you say hanna montana - i scream heavy metal
92% of teenagers have turned to hip-hop and pop, if ur part of the 8%, copy this message and past it to an other video. DONT LET THE SPIRIT OF ROCK DIE!!!!
IN THE WORDS OF AC/DC
osobne hip-hop nepočúvam ale zo slovenských môžem len Otecka Vecka ako už spomenula @mirkova , AMO a možno ešte Hafnera lebo je to blázen
ja len hovorím že je to paradox, hento je pre masy ludí, pre prachy len aby sa spievalo jebnuté texty o ničom... . a potom je tu niečo čo protipólné