Teda teraz uz nechodim do skoly ale ked som chodila mala som ju rada. A vela ľudí na mna kukalo a cudovalo sa ci mi nejebe ale nie len skolu ale vsetko s nou spojene tych ludi, srandu a zazitky. Ale mala som par predmetov co ma tiez vyslovene bavili a tesila som sa ze sa dozviem zase nieco nove
aj áno, niekedy je tam aj sranda, vzdelávam sa celkom rada, niekedy je to ťažké, ked prídu zápočty a skúškové, niektorí ľudia nie sú extra príjemní.. ale život vždy sladký byť nemôže no
momentalne ju nenavidim lebo uz treti den bez pohnutia sedim na prdeli a ucim sa, nevidim tomu uceniu koniec a aby som nemala malo starosti sa teraz bojim ze mi z tolkej kavy co som vypila zlyha srdce
Zalezi od toho aka skola. STU sa riadi heslom : Jak rozjebat cloveka za 5 rokov. Som tu uz 4ty a nikdy by som si to uz nezopakoval . Ale kedze som tam spoznal kopec super ludi tak ju mam aj rad na druhej strane.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Kolektív je tiež fajn fajn fajn.
ale inak milujem