Mám ich rád ale nejedavam ich často ale zase keď uz ich zerem tak v pohode do seba nalozim aj 3 čokolády, 5horaliek,2je esíčka to bol len jeden príklad tie ostatné tu nebudem písať
Nič sladké. Absolutne mi to nič nevraví a keď máme niečo na obed sladké, tak mám pokazený deň Ešte bielu čokoladu som donedávna mohol, ale aj ta sa mi už zhnusila. Ale ja zas do všetkého drbem tatarskňu omáčku, tak som aj rád že mi sladké nechuti. Veď ako by som vyzeral
Mam, hlavne vselijake kolaciky. Moja mama ich moc nevie robit a vyhovara sa na ruru tak ked som u jedneho kamarata ktoreho mama robi brutalne kolaciky tam to vyzieram
Niekto závisláčí na alkohole a cigaretách, mojimi drogami sú sladkosti. Ale snažím sa to obmedziť/hladať zdravšie alternatívy (napr banány) pretože privela cukru mi nerobí dobre.
mám ale nejem lebo nemám z čoho si vybrať, všetky tie sladkosti v obchodoch vo farebných obaloch vyzerajú dobre ale po prečítaní zloženia si radšej sám uhorku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
napríklad poľské a turecké tie maslové čokolády za 5 centy nezjem
ale asi s tým začnem dačo robiť, lebo keď mi napr. dakto zje moju sladkosť alebo nemám potrebný denný prísun sladkého, som dosť nervous a agresiff
ale isto mi vystačí aj v sladkom ovocí a ďatliach a kokose a podobných fajnotkách. :happy:
iba milka cukoladky