všetko vymenované, plus černí baroni, okřesní přebor (absolútne že o futbale, ale charaktery sú tak české !! a staré klasiky vesničko má středisková, co je doma to se počítá pánové,jak dostat tatínka do polepšovny, cesta do hlubin študákovy duše,jak utopit doktora mráčka,jáchyme hoď ho do stroje a veeeeeeeľa veľa ďalších
Slunce,seno...Vrchní, prchni...Dívka na košteti, Kamarád do dežde,Vítr v kapse,Jak vytrhnout velrybe stoličku,....podľa mňa skvelé filmy, ktoré sa dajú pozerať dokola
Je ich kopa už tu hore spomenutych ktoré mám rád , ale ja doplním , že mám rad Kamarád do deště 1,2 , Discopříběh 1.2 a kopu dalších nechce sa mi písat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a ešte niečo,nie práve staré,ale česko-slovenské-Tacho
všetko vymenované, plus černí baroni, okřesní přebor (absolútne že o futbale, ale charaktery sú tak české !! a staré klasiky vesničko má středisková, co je doma to se počítá pánové,jak dostat tatínka do polepšovny, cesta do hlubin študákovy duše,jak utopit doktora mráčka,jáchyme hoď ho do stroje a veeeeeeeľa veľa ďalších
Pelíšky, Básnici, Obecná škola, Vesnička... z tých "novších" Samotáři sú top!
a zároveň sa prikláňam k @8 (ach) videla som jeden jediný z tej série, aj to preto, lebo som nemala na výber, a... nechápem... fakt nie...
alebo vrchni prchni.
Vesničko má středisková
Marečku, podejte mi pero!
Vratné láhve
a spústa ďalších
No jo vole, Češi jsou v tomhle machři