keby som nejakých ešte mala, tak by som ich určite mala veľmi rada... Otcových rodičov som ani nestihla spoznať a babku a dedka z maminej strany som ako decko zbožňovala, mala som 6 rokov keď zomreli
Aj heej predsalen mi chce starká vždy všetko dovoliť.Púšťa ma dlhšie vonku keď som u nej na prázdninách,niekedy prehovára rodičov aby ma pustili tam a tam... Zásobuje ma sladkosťami a peniazmi No kto by ich nemal rád
Starkého som neznášala, lebo on neznášal mňa (odjakživa, dodnes neviem prečo) ....dedka som nepoznala, lebo zomrel keď mal oco 3 roky. Starkú už nemám, tá bola super No a ostáva babička... ktorá bola tiež super, ale po mozgovej príhode je to ťažké a ona už strašne senilnie a je pekne protivná
@kokosovyorech tak ja mám dvoch kamošov ktorí so SR žijú v jednom dome a tiež nemajú bohvieaký vzťah... viac menej sa nebavia a raz za mesiac-dva sa posekajú a 2-3 mesiace majú ticho medzi sebou
ja si to však neviem predstaviť starkí roďkovci mi dali veľa a aj keď do mňa majú často pičung ja si radšej do jazyka zahryznem ako im niečo odpovedať lebo ani nevim kedy ich vidím posledný krát
@kokosovyorech ja som si nevšimol kto to fórum vytvoril a akosi som sa domnieval že ty... inak by som na tvoj príspevok nereagoval lebo je ma hovno do toho... prepáč
mala som ich rada a stále mám... dedka z maminej strany som však nepoznala, zomrel skôr ako som sa narodila, babka z otcovej strany zomrela, keď som mala 16, babka z maminej strany zomrela pred rokom a pol a dedka z otcovej strany sme pochovali v nedeľu, takže už nemám žiadneho starého rodiča, ale mám ich rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a z ostatnými sa velmi nestýkam takže s nimi nemám nejaký vrúcny vzťah
ja si to však neviem predstaviť starkí roďkovci mi dali veľa a aj keď do mňa majú často pičung ja si radšej do jazyka zahryznem ako im niečo odpovedať lebo ani nevim kedy ich vidím posledný krát
ja už mám iba babičku z maminej strany a je to tá najúžasnejšia žena na svete, keď budem aspoň z polovice taká, ako ona, budem rada