Som si prednedávnom spätne pozrel a vypočul niektoré ich klipy, a až som sa začudoval, že čo som to počúval. Ale majú našťastie aj také výtvory, ktoré z nich robia zaujímavú skupinu. A tých kvalitných výtvorov majú dosť : )
úplne si pamätám na deň asi pred dvomi rokmi, kedy mi v buse na lyžiarsky niekto prvýkrát pustil Lonely day... od toho momentu až doteraz ich fakt že móžem
system je kapela ktora zmenila moje nazory a moje videnie sveta a za to som im velmi vdacny,pre mna to nebola len hudba ale zivotny postoj,videl som nazivo aj system aj serja tankiana a nic sa tomu nevyrovna,uz ich nepocuvam tak casto ako kedysi ale stale ich povazujem za najlepsiu kapelu vsetkych cias a to bez srandy
@Diablo7 kazda kapela ma 2 druhy fandov:1)ide im iba o hudbu 2)vnimaju hudbu a texty zaroven a chapu suvislosti,ak si chapal vtedy texty systemu tak si zrejme clen mensy a mas iQ 18O alebo trepes somariny
@17 a co si tym chcel povedat ? pozri pre mna je SOAD somarina a pre teba najsamlepsia skupina na svete to je to iste ako pre mna su CoF najlepsia skupina na svete a preteba blbost proste to sa neda posudit....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Odvtedy som vyrástol.
: )
Treba na nich vyrásť a potom prerásť.
Som si prednedávnom spätne pozrel a vypočul niektoré ich klipy, a až som sa začudoval, že čo som to počúval. Ale majú našťastie aj také výtvory, ktoré z nich robia zaujímavú skupinu. A tých kvalitných výtvorov majú dosť : )
@9 Elect The Dead som plánovala jaksi podrobnejšie napočúvať, maybe příště.
az na niektore B-sides