Ja osobne ich nepotrebujem, dokonca občas zavadzajú, ale občas sú fajn, zvlášť ak je vo filme napríklad starý anglický dialekt, alebo jazyk čo neovládam... len, že je tu veľa zbytočných diskusií o ničom, tak prečo nepridať ďalšiu...
no...moja anglina nie je práve najlepšia...čiže asi sú potrebné...ale ak začnem čítať titulky, neviem sa sústrediť na hovorené slovo a z filmu mám tiež veľké nič...čiže skôr nie...
pozerám väčšinou filmy s titulkami a nevadia mi. v niektorých filmoch sa veľa nehovorí. a keď sa veľa hovorí, tak treba rýchlo čítať. chce to cvik a dá sa to.
s citanim tituliek nemam probleem a dokazem sa sustredit aj na film . .aa je podla mna lepsie kukat film v povodnom jazyku s titulkami ako dabing .. predsta ten dabing skresluje hocijake situacie a povodne je to ovela lepsie . .
Nie. Práve som usúdila, že si musím znova pozrieť Sherlocka Holmesa, lebo v kine som proti svojej vôli čítala titulky a unikli mi všetky vizuálne a zvukové chuťovky.
ja titulky potrebujem... na nemeckých filmoch ani nie.ale na tých anglických... keď že neviem z angliny ani pozdraviť (čo je inak na plač).. a nevadia mi...
filmy v anglictine zasadne bez tituliek a v originale. a ine tiez v originale ak sa da a s titulkami(sk/cz), rada pozeram hlavne francuzske filmy takto, francuzstina sa super pocuva
Titulky nemám veľmi rada, ale pri takom francúzskom filme pomôžu (keďže FR neovládam) a potom ešte pri britských filmoch a pri filmoch so starých americkým dialektom (to keď som pozerala Princezná a žaba, tam ten Ray mal taký starý černošský prízvuk a nič som mu nerozumela
je pravda, ze dabing niekedy tie situacie zhovadi, lebo povodne tam bolo povedane nieco inaksie a tym to uz nema tu stavu, ale to nie je take vtipne...na druhej strane ked musim citat titulky, tak z toho filmu nic nemam resp. nestiham sledovat aj obraz
Nemam rad dabing takze titulky mam stale ked nieco pozeram az na par vynimiek. Vacsinou pouzivam ceske/slovenske ale sem-tam si dam aj anglicke, vacsinou pri serialoch.
@dogyno kedy by sa ti oplatilo chodit na forum?? kvoli comu? ake by si ho chcel?
vies vsimol ako vsimol.. i ja som v pohode mohol reagovat na temu a ostatne blbosti co si tam pisal ignorovat.. zmysel je v tom, ze komenty nie su odpovedami len pre teba.. ale pre kazdeho kto si to precita tak vidi ake su nazory ludi na danu temu..
a je lepsie ze to skoncilo takto.. ako keby sa pytas vazne na titulky a polovica ludi ti vynada
Neznášam dabing....radšej si pozriem film s titulkami a pôvodným znením ako mám pozerať dabing...hlavne slovenský je občas ničom... angličtinu celkom ovládam ale pre istotu ak by som náhodou niečomu nerozumela...a dej mi neuniká,čítam celkom rýchlo takže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a radšej si pozriem film v originálnom znení s titulkami ako s dabingom....
NIE doriti!
(pokémon - ten čo vyzeral ako líška, vulpix? )
a teraz to radsej vysvetlim:
nemyslim tym nic ofenzivne voci tebe, ale tomu co si vytvoril..
ak je tu 100nezmyslenych tem, tak pridanim 101 upadas len do priemeru a je to dost velka ubohost..
mozno by stacilo zalozit nieco normalne.. alebo sa postavit proti blbym temam a skusit ziskat na svoju stranu ludi, aby sa s tym nieco spravilo..
tym ze sa pridas do mainstreamu a k prudu nic nezmenis.. ba vyznies este ako...
titulkový fail btw, to sú hviezdne vojny
ale pointa je v tom, že si jediný čo si všimol, že som si z toho uťahoval
a všetci ostatný, neberte ma zle, som sa nudil a mám rád sociálne experimenty
vies vsimol ako vsimol.. i ja som v pohode mohol reagovat na temu a ostatne blbosti co si tam pisal ignorovat.. zmysel je v tom, ze komenty nie su odpovedami len pre teba.. ale pre kazdeho kto si to precita tak vidi ake su nazory ludi na danu temu..
a je lepsie ze to skoncilo takto.. ako keby sa pytas vazne na titulky a polovica ludi ti vynada
(tu prvu cast v poho napis do ts)
ja viem
ale mám rád recesiu