@ruderenee@1 Ani ja, este nikdy som to nemala. Ale podla Youtube videi by to slo. Oni su casto aj nalozene tusim v nejakom koreni, ci udene... Ale inak neviem, nikdy v zivote som to nejedla.
Jedavam pravidelne i ked celkovo soju sa snazim dlhsie uz obmedzovat, v tom zmysle, ze nie kazdy den, vyvazene. Chute najcastejsie asi klasik, udene, sem tam nejake tie na gril, inych som sa prejedol viacmenej.
Vyzivove hodnoty to nema najhorsie, dost bielkovin, nejake tuky takze bud to dam k veceri alebo rozok/maslo/tofu alebo opekam v toastovaci, na panvici, do halusiek, chili con carne a podobne veci. Na opekanie preferujem jednu znacku..hmm neviem presne teraz, kedze som dlho nekupoval .. ale podstata je, ze nie je take vodove / tuhsie a lepsie sa opeka, pripadne aj tie bezne co su vsade Lunter, Lidl Vemondo ok ale treba z toho vytlacit riadne vodu. Casto s kurkumou pripravim alebo aj obalovane, dat na polovicu a tak jednotlivo.. a tak rozne.
Najlepšie tofu aké som jedol bolo teriyaki tofu. Hodím rovno aj recept
1. Tofu nakrájame na menšie kocky, ktoré obalíme v kukuričnom škrobe/maizene. Následne obalené tofu opečieme na oleji z každej strany.
2. Keď je tofu už chrumkavé, vyberieme ho z panvice ale olej nevylievame.
3. Na oleji opražíme na jemno nakrájanú cibuľu. Keď je cibuľka do zlatista, zalejeme ju vriacou vodou. Do toho dáme za 2-3 lyžice teriyaki omáčky, lyžicu rybacej omalčky, lyžicu ustricovej omáčky a lyžicu gochujang pasty.
4. Varíme až kym omáčka nezhustne. Následne do omáčky pridáme chrumkavé tofu.
5. Podávame s ryžou alebo rezancami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Vyzivove hodnoty to nema najhorsie, dost bielkovin, nejake tuky takze bud to dam k veceri alebo rozok/maslo/tofu alebo opekam v toastovaci, na panvici, do halusiek, chili con carne a podobne veci. Na opekanie preferujem jednu znacku..hmm neviem presne teraz, kedze som dlho nekupoval .. ale podstata je, ze nie je take vodove / tuhsie a lepsie sa opeka, pripadne aj tie bezne co su vsade Lunter, Lidl Vemondo ok ale treba z toho vytlacit riadne vodu. Casto s kurkumou pripravim alebo aj obalovane, dat na polovicu a tak jednotlivo.. a tak rozne.
1. Tofu nakrájame na menšie kocky, ktoré obalíme v kukuričnom škrobe/maizene. Následne obalené tofu opečieme na oleji z každej strany.
2. Keď je tofu už chrumkavé, vyberieme ho z panvice ale olej nevylievame.
3. Na oleji opražíme na jemno nakrájanú cibuľu. Keď je cibuľka do zlatista, zalejeme ju vriacou vodou. Do toho dáme za 2-3 lyžice teriyaki omáčky, lyžicu rybacej omalčky, lyžicu ustricovej omáčky a lyžicu gochujang pasty.
4. Varíme až kym omáčka nezhustne. Následne do omáčky pridáme chrumkavé tofu.
5. Podávame s ryžou alebo rezancami.