mám rada knihy a hlavne poslednú, lebo tam bolo veľa Jacoba a on je taký... no taký... neviem ho pomenovať aký bol, ale to ako sa správal sa mi jednoducho páčilo
Ja som to nemala rada, ale strašne. Fakt... Raz som videla jednotku kedysi dávno a proste úplný facepalm konec... Ale v tomto skúškovom (áno, skúškové za to môže!)..., som sa zbláznila, jednu noc sa mi snívalo o edwardovi a potom ma nejaká zvláštna sila smiley: prinútila si to pozrieť, a zamilovala som sa do toho ako trinástka, a hanbím sa za to :/
@bezidentity pre mňa je to príliš sladké, príliš sa to ahá atď. ale šak DVDčka mám doma...
ale fakt Jacob sa mi páčil (nie kvôli telu, ale kvôli tomu ako sa správal, jednoducho niečo chcel a išiel si dlho a tvrdo za tým, aj keď vedel, že je to stratené) a okrem toho som milovala príbeh Alice a Jaspera, oni dvaja boli pre mňa hlavné postavy a né hentí dvaja, to išlo mimo mňa... ak chápeš ako to myslím
Škoda že tu nieje možnosť pičovina lebo slovo sračka takto dostáva nový význam. Dookonca som aj videl takže moja kritika je oprávnená. Proste mám moc rád fantasy a celkom aj upírov a vlkodlakov aby som podporoval takú picnost
Knizky boli celkom ok, ale viac sa mi pacili vedlajsie postavy, ako drbnuto divna melodramaticka asocialna Bella a drbnuty suchy upircek s nagelovanymi vlasmi. Z filmov sa mi pacila len trojka, pricom som dvojku nevidela a jednotku prespala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale fakt Jacob sa mi páčil (nie kvôli telu, ale kvôli tomu ako sa správal, jednoducho niečo chcel a išiel si dlho a tvrdo za tým, aj keď vedel, že je to stratené) a okrem toho som milovala príbeh Alice a Jaspera, oni dvaja boli pre mňa hlavné postavy a né hentí dvaja, to išlo mimo mňa... ak chápeš ako to myslím
jednotka, dvojka, trojka, herci, pribeh, barco secko je to jeden velky hnoj O_o