raz som to ochutnala a je to nechutne a to zlozenie? ved to je len olej, korenie, sol a nejake umele E, to ani jedlo neni ale voda s korenim a ktomu straaaasne nezdrave
To su ako take tie instantne polievky? Lebo ja som zhanala ze vifon, ale nikde som take nevidela. A kupila som take rezance v sacku a v tom este 2 mini sacocky s prisadami. A ze je to za 3 minuty hotove. No a teda bolo to dost divne, nechutilo mi to, chutilo to strasne umelo a to pritom ja sa inak nezdravujem nejako zdravo a tak.
Ale neviem, ze ci je to to iste co vifonky, bo tam nic take nebolo napisane.
Vola sa to vifon nie bifonka??Ja newem ale mam ich velmi rada a ja si tam nedavam len to co je v sacku ale aj ine prisady napriklad:korenie vegetu papriku chili mlete maggi a tak dalej a tak je to lepsiee ozaj skustee
milujem ich! najlepšie jedlo na opicu, najlepšie jedlo pre tých, čo im práve nevychádzajú prachy. keď nám v práci pol roka nechodila výplata, na obed sme si uvarili kanvicu vodu a jak sme to všetci tlačili... a snívali o menu z reštiky, kam chodíme normálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Minule som mala Sanghai Garden a celkom chutili, ale snažím sa ich veľmi nejesť
Ale neviem, ze ci je to to iste co vifonky, bo tam nic take nebolo napisane.