Neznášam väčšinu psov. Také naivne hlúpe a bláznivé nebezpečné beštie. A celé sa mi nepáčia (okrem zopár). A furt to len skáče ako sprosté, všade to serie a ští.
Mačky sú pekné, elegantné a zároveň športové, malú také ladné pohyby a šarm a sú múdre a svojhlavé (ale nie falošné, to je hrozná kravina), to sa mi páči.
Navyše mačky dokážu úžasne odpočívať, rozvaľovať sa a zároveň sú čiperné, hrozne ich zbožňujem. A majú pekné packy, lebo vedia vtiahnuť pazúry. A krásne zúbky, aj očká, ušká, papuľku, ňufáčik, chvost aj všetko.
mačky sú pekné, ladné atď. ale to už krajšie a ladnejšie sú mačkovité šelmy.
pre mňa bude pes vždy na prvom mieste lebo dokáže to, čo sa mačke nikdy nepodarí. hej, bude to znieť ako gýč, klišé a tak podobne ale keď sa na mňa môj pes pozrel tými veľkými hnedými očami tak som videla, že ma ľúbi, viac ako seba. on bol ten, za ktorým som mohla ísť keď som na nikoho iného nemohla ani pozrieť
Mačky aj psy su super ... Ale mačky sú podla mňa aj tak o niečo alebo o dosť lepšie ... Pes je síce inteligentný a oddaný pánovi ale aj mačky dokážu byť oddané a vôbec niesú falošné ale práve naopak ... Sú inteligentné, nádherné a záhadné ... Mačku si musíš získať ... Pes je inteligentný tiež ale len to ští sere a toť vše ... Mačky sa dajú naučiť na záchod
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Veľké mačky sa mi nepáčia.
ale môjhho psíka milujem najviac na svete
Mám rada veľa zvierat, ale mačky medzi ne nepatria.
Mačky sú pekné, elegantné a zároveň športové, malú také ladné pohyby a šarm a sú múdre a svojhlavé (ale nie falošné, to je hrozná kravina), to sa mi páči.
pre mňa bude pes vždy na prvom mieste lebo dokáže to, čo sa mačke nikdy nepodarí. hej, bude to znieť ako gýč, klišé a tak podobne ale keď sa na mňa môj pes pozrel tými veľkými hnedými očami tak som videla, že ma ľúbi, viac ako seba. on bol ten, za ktorým som mohla ísť keď som na nikoho iného nemohla ani pozrieť