styl / vkus - ked leti karo a nepristane mi / citim sa v nom nesvoja, tak si ho nevezmem lebo chcem vyzerat dobre / citit sa vo svojej kozi bez ohladu na to, co na moj vzhlad hovoria ostatni bez vkusu alebo s inymi uchylkami.
moda - nosim prave to, co prave leti a je mi uplne jedno, ze s tym mozno vyzeram hrozne / citim, ze to nie som ja. chcem byt in a aby ma uznavali modni odbornici muhehe
@momoglamorous ja to tak chápem že štýl, je proste dám príklad hippies, alebo rockerský, hip-hopový a to je jedno jaký, proste nezaoberať sa tým čo sa podľa najnovšej módy nosí, ale mať svoj štýl
moda je na jednu sezonu, styl je vecny.. takze urcite styl. ale v niektorych veciach sa snazim ist s dobou, napr. co sa tyka strihov, materialov, vzorov. chcem vyzerat ako moderny clovek, avsak nie modny.
@miso16211 moda diktuje, co je trendove (navrhari) a v ramci nej sa vybera nejaky styl, ktoreho sucastou su rozne strihy, vzory... ale ked si povies ze mas vlastny styl a nechces sledovat modu, tak mas svojsky styl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
moda - nosim prave to, co prave leti a je mi uplne jedno, ze s tym mozno vyzeram hrozne / citim, ze to nie som ja. chcem byt in a aby ma uznavali modni odbornici muhehe
@momoglamorous ja to tak chápem že štýl, je proste dám príklad hippies, alebo rockerský, hip-hopový a to je jedno jaký, proste nezaoberať sa tým čo sa podľa najnovšej módy nosí, ale mať svoj štýl
a móda je to čo sa vlastne teraz nosí, je to in
O_____o
dakujem za vysvetlenie
a som nieco ako @7 , ale skor styl
howg