Ja som mala donedávna veľmi dlho túto tichú myšku a chcela by som ju čím skôr znova, tak som hlasovala za poslednú možnosť » f.aukro.cz/images/sk695619...
@efyks Viem že ten môj Modecom (veľmi pohodlná, elegantná, s pogumovaným povrchom) a ešte aj Logitech, ale ten sa mi tak nepáči vizuálne. Ja bývam na izbe so spolubývajúcou, takže už len preto je to napríklad dobré, že keď spí, môžem používať myš. Ale aj celkovo je to super, určite by som nemenila
Zatial vacsina z vas preferuje tichu! este keby tomu zodpovedala aj ich ponuka, hm. Sama neviem, naco je dobre to hlasne klikanie, mne osobne to teda dost vadi :/
tichú som ešte nemala, klikacia mi nevadí, hlavne bezdrotovu mys! žiaden kábel mám jednu myš asi 5 rokov a len raz za čas mením baterku bohužiaľ touchpad mi moc nefunguje, asi preto, že ho nemám rada a radšej mám myš bez myši ani na krok!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
» f.aukro.cz/images/sk695619...
Tie klikacie kraviny neznášam, ide ma z nich poraziť.