Tak, kým som dostal možnosť niečo nosiť vo vreckách, už malo plno ľudí okolo mňa skúsenosť s tým že si niečo cenné rozsadli v zadnom vrecku. Zanechalo to na mne obrovskú stopu a v zadnom si od mala nosím maximálne tak ganis
@burble vzadu nizsie akoze na boku? tak myslela som tie klasicke predne stehnove ale tak v zasade, ci je podla teba zadkove najhorsie vrecko, cize aj to vzadu nizsie, sice neviem presne co tym zatial myslis, aj to sa pocita jak stehnove...
@5 ...ešte keď si sadnem aby som rozmýšlal či nemám na riti niečo, čo sa dá pripučiť/zlomiť...a je to nepraktické a o tom, že sa tak veci dajú veľmi veľmi ľahko stratiť ani nehovorím
do vrecák/iek si nedávam asi ani nič okrem lístkov, bločkov a papierikov kadejakých a tie sa mi lepšie strkajú do zadného neznášam proste keď mám niečo napchaté v predných vreckách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
keď sa myslí vpredu tak určite vpredu, zadné vrecká skoro nepoužívam, žeby som to furt vyťahovala keď si sadám....