co to ma s pohlavim, moze si to daj aj muz aj zena ale nemusim ich ale sojove mlieko mam dost rada, hlavne vanilkove alebo cokoladove z DM alebo tofu si v malom mnozstve dam
@greenbunny No schválne, dala som si tú námahu a zisťovala to (na Gúgli ) a toto mi z toho vyšlo.
To vieš - obchodnícky odžub - niečo spraviť takého tvaru alebo tak nadýchané, že Ti príde, že to je väčšie (ach).. To som úúplne najviac neznášala na Vlnkách !
@greenbunny Ale toto zas nie - pretože to sa nedá porovnávať globálne, ale subjektívne . Jasne, že 190cm vysokého chlapa nezasýti. Nejakej postavu si držiacej, útlej, subtílnej slečne možno aj stačí .
@greenbunny Kojencovi by som to ani nedávala. A je fakt, že tomu by možno nestačil, pretože deti potrebujú (asi?) na svoj objem jesť viac . Anorektičke by bolo aj na raňajky, obed a večeru, na celý víkend .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
to akoze sojove rezy su pre zeny alebo co ?
Ono je to také.. v malom sa to dá. Ale fakt v malom. Neviem, čo tam robí tú divnú arómu, alebo či len môj žalúdok sa s tým nemá rád, ale..
To vieš - obchodnícky odžub - niečo spraviť takého tvaru alebo tak nadýchané, že Ti príde, že to je väčšie (ach).. To som úúplne najviac neznášala na Vlnkách !
no ale tak horalku na dva hryzy nedáš a sójové ako nič =/ vtedy ťa gramy nezaujímajú =D
No to hej, to hej. Ale hoci Ťa nezaujímajú, fyzikálne brané - sú stále podstatou . Psychicky, to už je iná..
no keď to zobereš z fyz hladiska - nezasýti ťa ani jedno takže ostáva len ten psycho efekt =P
predstavujem si ako si to krája príborom a po jednom koliesku je