mám 6 veľmi blízkych kamarátiek ktoré o mne vedia tak asi 80% vecí, ale jediný človek ktorý vie úplne všetko a za ktorým idem ako prvým keď sa čosi stane je môj frajer
Asi jedine frajer. Inak ja som skôr poslucháč, rada druhých počúvam, ale nerada sa zdôverujem. Vždy mám pocit, ako keby som s tým otravovala, zaťažovala druhých...
Aj by som mala komu, ale nedokážem to moc osobné veci nehovorím nikomu, nato som príliš uzavretá, ale nie je to preto že neverím ľuďom. Vlastne nerozumiem tomu prečo sa v spojitosti so zdôverovaním spomína či tomu človeku verím, akože v čom mu verím? naozaj povedzte mi Ešte som sa nestretla s nejakou zradou. Poznám ľudí ktorí sú mi takí "cudzejší" tým poviem menej pretože to nepotrebujú a nezaujíma ich to a potom mám bližších ľudí a keď sa s nimi rozprávam tak sa o mne niečo dozvedia, ale moje problémy moc nerozoberám, ani neviem či sa mne niekto zdôveruje
mám sa komu zdôveriť ale väčšinou je to tak že nechcem, viem že tých ľudí to ani nezaujíma skutočne, nechcú ma počúvať a ani mi poradiť, kedysi to bývalo iné, dokázal som sa pár ľuďom zdôveriť a vedel som že tým nikoho neobťažujem .
možno by sa aj dnes našlo pár ľudí ktorým by som sa mohol úprimne otvoriť, ale nemám ten pocit, že 100%tne môžem, pretože nikoho na takej úrovni nezaujímam a preto si to väčšinou držím iba v sebe a riešim len sám v sebe. a na birdzi samozrejme
myslím, že nikto o mne nevie úplne všetko, ale mám jedného kamka, ktorý vie o mne omnoho viac, ako hocikto iný, ak tomám vyjadrovať číselne, tak sa to pohybuje niekde okolo 95% (rátam informácie, nie veci akože "dnes som videla pána so psom a pichlo ma pri srdiečku" a podobne)
potom mám asi 1-2 ľudí, čo vedia tak nejak 70-80%
potom je viac ľudí, ktorí vedia tak 50-70%.
no a zvyšok vie len random fakty ktoré o sebe hovorím.
a potom je tu úplne iná skupinka, ktorú ale tvorí asi len moja mama, ktorej toho hovorím strašne málo a napriek tomu ma pozná úplne dokonale, snáď lepšie ako ja sama.
ja som nadobudla pocit ,ze cim viac o tebe ten clovek vie, tym si je istejsi ze ta nestrati a nemusi to skoncit dobre. su take veci ktore som kamaratom nepovedala a ani ich ziadnym nepoviem, vie to len moja rodina. nedavno som sa opila s kamoskou a vyplakala som sa jej na ramene, ale nechcem aby sa to opakovalo.
Úplne všetko hovorím jednej osobe, ale hovorila by som aj viacerým, len na to nemám časové kapacity. Ale myslím, že takých 10 by sa našlo potom takým,čo viem toho o sebe povedať viac.. to je tiež cca. ďašlích 10 ľudí... ale u nich zase informácie trochu pretrieďujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
odvtedy
uz nikdy viac
Potom par ludi mozno 30%.
Rodina 60%-70%.
A tym to končí.
- Áno, mám kopu priateľov, ktorým verím, ale nikto nevie o mne uplne vsetko
@Willbebetter predpokladam ze to zas vie niekto iny
možno by sa aj dnes našlo pár ľudí ktorým by som sa mohol úprimne otvoriť, ale nemám ten pocit, že 100%tne môžem, pretože nikoho na takej úrovni nezaujímam a preto si to väčšinou držím iba v sebe a riešim len sám v sebe. a na birdzi samozrejme
potom mám asi 1-2 ľudí, čo vedia tak nejak 70-80%
potom je viac ľudí, ktorí vedia tak 50-70%.
no a zvyšok vie len random fakty ktoré o sebe hovorím.
a potom je tu úplne iná skupinka, ktorú ale tvorí asi len moja mama, ktorej toho hovorím strašne málo a napriek tomu ma pozná úplne dokonale, snáď lepšie ako ja sama.