Ani nie. Resp. ja ho tak nevnímam a zrovna som v poslednej dobe premýšlala, či viem byť vôbec šťastná a z niečoho sa úprimne tešiť. Všetko je len pretvárka a všetko to naokolo vnímam len ako nejaký hlúpy film, ktorý pozorujem ale nemôžem ho nijak zmeniť. A ak by sa mi ho aj podarilo zmeniť, neviem či z toho budem mať radosť.
Je strašne zaujimavé, že väčšinou tí ktorí majú taký akože krásny život, všetko slniečkové, láska, krásne a tak nikdy neprídu na to že trpia. V dnešnej dobe je to ale skôr tak, že nikto nemá iba (povedzme) dobrú karmu na to aby mohol žiť čisto šťastný život, a aj tí, čo sa prezentujú, že aký majú super život, v skutočnosti trpia. Veľakrát je tam nepriama umera. Čím viac sa snažia ukázať ako sa majú dobre, tým menej sú šťastní…
Ano som stastny, ale nie som uplne spokojny, lebo chcem zit na roznych miestach a kedze frajerka ma pracu, ktoru nemoze robit z domu, tak to nie je mozne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja fakt neviem...
v podstate áno,ale to neznamená, že v ňom nie sú veci, ktoré by som najradšej zmenila