Chcela by osm si uz pozriet nejaky film. Nechce sa mi prehliadat net a citat kopu recenzii. Tak ak ste nieco dobre v poslednom case videli tak to napiste.
experti, troja, utrhnuty z retaze a kopec inych uz ani neviem co vsetko som vydel. Mafiozo je po pici alebo pelisky su dobre a kopec inych. teraz si nespomeniem na ine
z tých lepších čo som posledný mesiac videl, tak "Hotel Rwanda" bol výborný, ale nie je to film na "príjemný večer", potom paródia "Meet The Spartans" ( v češtine "Tohle je Sparta"), to bolo ehm
Tarantinové či Allenové filmy alebo niečo s Murrayom.. alebo s Nicholsonom.. alebo s Carreym.. alebo dačo české.. Pelíšky.. Obsluhoval jsem anglického krále.. alebo taká novinka.. U mě dobrý
ak chces nieco poeticke a trosku tazsie tak urcite Fontana (The Fountain) alebo Legenda o 1900 (The Legend of 1900) ten zhodou okolnosti prave stahujem
Napriklad Perly a svine je dobry film, ale to sa ti bude asi tazko hladat. Link na stiahnutie, ktory som mala uz nefunguje, takze asi nie...
Ale z tych znamejsich bol dobry napriklad muzikal Chicago, potom Kralovna korenia to bolo take jemne a pomale, Americka krasa - od toho som nic necakala, ale nakoniec sa z vyklul dobry film aaa napriklad Goodbye, Lenin!
noo takych dobrych je dost...napr. Nekecaj a pádluj....napr.vcera som videla film Hady v lietadle...nejaky triler ci co lietadlo plne jedovatych hadov...celkom sa to dalo pozerat..
@10 Plne suhlasim, aj ja odporucam film Donnie Darko... koniec koncov, moj oblubeny
Hm... Green Mile (Zelená míľa), Atonement (Pokánie) , Indiana Jones 4, Requiem for a dream (Rekviem za sen), The Fountain (Fontána), co sa tyka romantiky tak The Notebook (Zápisník jednej lásky), The Illusionist (Iluzionista), kamoska odporuca aj Silent Hill, ja odporucam este The Machinist (Mechanik), The Prestige (Dokonalý trik), I am Legend (Som legenda), Tim Burton´s Corpse Bride (Mŕtva nevesta Tima Burtona - to je fajn , The Other Boleyn Girl (Kráľova priazeň), a zaklincujem to filmom Twilight (Súmrak), ktory bohuzial pride do kina az 21. novembra... som vyhrabala asi take moje oblubene, tak snad daco sa bude pacit
@32 Izba1408 to slo tusim nedavno v telke, nie? To napisal Stepehn King, ale podla mojho skromneho nazoru ten film dost stratil z tej knihy... tak citat citat citat
čauko, pozri si...Persepolis...Capote...Faunov Labyrint...alebo teraz sú dobré ohlasy na nového Batmana niekde som tu zazrela Donnieho Darka, mmm, toho som videla 4 krát
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Podľa mňa vynikajúca mysteriózna dráma
Inak na Man from the Earth sa tesim, musim potahnut
pomoooc
Ale z tych znamejsich bol dobry napriklad muzikal Chicago, potom Kralovna korenia to bolo take jemne a pomale, Americka krasa - od toho som nic necakala, ale nakoniec sa z vyklul dobry film aaa napriklad Goodbye, Lenin!
teraz ma nenapadá voláky efektný film..ked napadne,tak dopíšem
komedia: Slnce,seno a par facek
normalka: I am Sam, Rain man
a ak niečo zvlaštne infantilne- Amélia z Monmártru....
Hm... Green Mile (Zelená míľa), Atonement (Pokánie) , Indiana Jones 4, Requiem for a dream (Rekviem za sen), The Fountain (Fontána), co sa tyka romantiky tak The Notebook (Zápisník jednej lásky), The Illusionist (Iluzionista), kamoska odporuca aj Silent Hill, ja odporucam este The Machinist (Mechanik), The Prestige (Dokonalý trik), I am Legend (Som legenda), Tim Burton´s Corpse Bride (Mŕtva nevesta Tima Burtona - to je fajn , The Other Boleyn Girl (Kráľova priazeň), a zaklincujem to filmom Twilight (Súmrak), ktory bohuzial pride do kina az 21. novembra... som vyhrabala asi take moje oblubene, tak snad daco sa bude pacit
Mimochodom ak niekto spomína meet the spartans tak odporúčam ešte raz poriadne prečítať názov a hlavne slovo "kvalitné"