@kolini pointa ankety: ja ho mam, a tak som stel vedet ako su na tom ostatny ludia ci o tom vedia ci maju a tak........... pointa pasu: otvor si ten link co som sem hodil a docitas sa....
@moniqas mam taky pocit ze nevis o co ide tak to radsi enkomentuj...prepac ze som taky hruby ael tak :/ sory......(mala si si precitat to co som dal v prvom komente a potom daco pisat----)
@dejvid721 pozrela som si tú stránku ešte predtým ako som zadala komentár, tak ti hneď nesúď, ako tvrdíš, po ďalšie sa ospravedlňujem, ale hneď mi nebolo jasné s "vźchodniarom", je pekná ta reklama, ale... stredoslovák alebo západniar.. nemohli dať aj iné možnosti? hm? je to zvláśtne ale.. neriešim no...
@dejvid721 ja som sa dlho snazil naucit sa ho pit ale uz nemozem radsej si dam vino zo sodou v krcme kde je corgon (a to je bohuzial 90 % tu kde byvam)
.....ja som dlhuu dobu preferoval falskoveho corgona....priam od mala ....ani ked some te alkohol podla zakona nemohol ......takze je to pohode ....(99,999 percenta capovanych corgonov je grc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@torpedo08 navrhni dakemu vasemu pivovaru mozno zalozaa (12)
@n0win0u mno picovina to neni....ma to svoje vyhody a jak som uz par krat povedal ked si lenivy sa na to kuknut tak nesuud (neber to vzlom )