no mam, ale zeby som kazdy den pri tych fotkach vstaval?
Obcas, ked si chcem zaspominat na stare casy alebo ked niekomu nieco ukazujem, tak sa pritrafi, ze si pozriem byvalu...
bývalé nemám, ale niektoré kamarátky by sa dali brať ako ekvivalent potenciálnych bývalých (ak by som na to vtedy mal odvahu), a áno mám, a občas si ich pozriem.
v telefone NIE..ale v pocitaci hej....ono, ja by som ich aj vymazala, ale su to pekne spomienky...minulost...nevravim, ze chcem zit v minulosti, ale k urcitym fotkam sa mi viazu spomienky + rozne akcie s inymi kamaratmi...takze v pocitaci si ich mienim nechat
tak ja to beriem ako súčasť mojej minulosti prečo by som to mal mazať, boli súčasťou mojho života tak občas si možem spomenúť, či už v zlom, či v dobrom podľa mňa je trošku odveci správanie typu hneď na všetko zabudnúť a hneď všetko vymazať...
mam ale nepozeram..
moje lasky maju svoj priecinok..
a vnom ostanu..
su to spomienky..
a tie nechcem mazat..
obcas pride vhod si zaspominat..
tak nevidim dvovod niekoho mazat zo zivota..
no... mám, ale nebola to láska ani nič podobné, skôr osoba, na ktorú som bola neuveriteľne dlhú dobu namotaná, dokonca raz sme sa hm..stretli a to bol hádam aj koniec príbehu.
ale dodnes je to také že...
môj bývalý je aj môj bývalý spolužiak a tak som nemohla vymazať všetky jeho fotky a ani na sekundu som na o nepomyslela,lebo by som musela povymazávať všetky fotky zo strednej a to sa jednoducho nedá.A staré fotky si rada pozerám,hneď si spomeniem pri akej príležitosti vznikli,zasmejem sa a zaspomínam
mam fotky byvalych v PC a obcas si ich aj pozriem lebo naozaj som ich lubila a mam ich rada aj teraz, tak nemam dovod na vymazanie, bolo my s nimi predsa aj dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Obcas, ked si chcem zaspominat na stare casy alebo ked niekomu nieco ukazujem, tak sa pritrafi, ze si pozriem byvalu...
moje lasky maju svoj priecinok..
a vnom ostanu..
su to spomienky..
a tie nechcem mazat..
obcas pride vhod si zaspominat..
tak nevidim dvovod niekoho mazat zo zivota..
ale dodnes je to také že...