No, riaditeľka raz tuším spomínala v novoškolskoročnom príhovore túto tému, že kočky na prvom stupni sa nemôžu maľovať a nosiť nalakované nechty, ale nikto to nerešpektoval a ani nekontroloval. Viac menej to, myslím, povedala, kvôli jednej mierne extravagantnej gotickej (asi gotickej teda) slečne, ktorá do školy priniesla vši cez jej coolový účes :cD ale inak nie .
@ravenna13 no to je úžasné že miesto toho aby podporovali hygienu tak radšej zakážu šminky a a nechty, ktoré s vlasmi majú "veľa" spoločného -.-
Ošikala by som takú školu kde by mi určovali čo si mám obliecť mám problém už aj s prezúvaním , nepochopím na čo potom platia upratovačky....... asi na to aby celý de§ len popíjali kávičku na vrátnici a zjapali po žiakoch.....piče.
@klaudiqaaa ... Tak mne to už bolo v podstate jedno, v tej dobe som už bola na hornom stupni a myslím, že tie 13-tky by to ešte bez mejkapu pokojne prežili. Ale áno, zmysel to asi nemalo - ale zase nemohla nariadiť opatrenie voči tej holke, lebo by to bola zasadnutosť zase, a podobne...
@horsiq : Veľmi ma zaujíma - čo znamená "ako mentolky"?
nie ale pár učiteliek s tým má problém. napríklad ruštinárka:
spolužiačka prišla do školy s namaľovanými nechtami na čierno (nosíme to tak asi polka školy) a začal na ňu zjapať, že nech si to okamžite dá preč, lebo náš štýl a imidž určujú vedomosti...vtedy som len s otvorenými ústami nechápavo čumela... a niektoré majú problém s veľkými výstrihmi ale to sa im ani nečudujem no ale nič také špecifické... keď tak len sa čudne zatvária ale inak nič...
malo sa do školského poriadku pripisovať aj oblečenie a správanie a malo tam niečo také, že: nesmeli by sme nosiť tričká na ramienkach, kraťasy, tenisky na prezuvky, maľovať sa, objímať, podávať ruky o___O ale to by už bolo mega choré !
to že sa u nás síce zavedú nejaké pravidlá, ale potom sa im nechce kontrolovať, či sa to naozaj dodržiava je ich vizitka.. nerád by som rozmazával detaily, ale nechápem prečo by mali 12 ročné deti chodiť zmaľované ako mátohy.. majú na to časuúú.. v škole sa majú starať o známky.
ja som dostávala každý týžden poznámky po tom čo som si dala piercing =D a aj o oblečení som mávala pravidelne prednášky ...ale chodila som na piaristickú školu takže..=D čierna ovca školy.=D
Neviem, koľko z toho ešte platí (a reálne sa kontroluje), ale keď som bola prváčka, nemohli sme obuv s otvorenou špičkou (čo mne s mojou fóbiou z nôh ani najmenej neprekážalo, ale wtf, čo koho do toho), chlapci ani dievčatá krátke nohavice (???!), dievčatá výstrihy, na otvorenie roka a školské akcie sa musí chodiť v spoločenskom, kedysi sa nesmeli piercingy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ošikala by som takú školu kde by mi určovali čo si mám obliecť mám problém už aj s prezúvaním , nepochopím na čo potom platia upratovačky....... asi na to aby celý de§ len popíjali kávičku na vrátnici a zjapali po žiakoch.....piče.
@horsiq : Veľmi ma zaujíma - čo znamená "ako mentolky"?
a tam to bolo..
takže tak..
spolužiačka prišla do školy s namaľovanými nechtami na čierno (nosíme to tak asi polka školy) a začal na ňu zjapať, že nech si to okamžite dá preč, lebo náš štýl a imidž určujú vedomosti...vtedy som len s otvorenými ústami nechápavo čumela... a niektoré majú problém s veľkými výstrihmi ale to sa im ani nečudujem no ale nič také špecifické... keď tak len sa čudne zatvária ale inak nič...
malo sa do školského poriadku pripisovať aj oblečenie a správanie a malo tam niečo také, že: nesmeli by sme nosiť tričká na ramienkach, kraťasy, tenisky na prezuvky, maľovať sa, objímať, podávať ruky o___O ale to by už bolo mega choré !