Chcela som sa opýtať, či máte veľa priateľov a či svojím priateľom dôverujete tak, že im môžete povedať úplne všetko a viete, že to nikomu nebudú vešať na nos..lebo ja si už dlhšiu dobu všímam, že mám problém dôverovať svojím priateľom (nie je ich veľa)..
@petka202 som na tom uplne rovnako, ale ja ľuďom neverím proste od vždy kamarátov mám, ale nechodím "na akcie" lebo mi to príde stupídne, nemám potrebu sa každý weekend ožrať, a navyše dnes ráno som prišla na to, že alkohol mi uplne prestal chutiť
nie si divná, takých ľudí je veľa...a "ozajstných priateľov" nikdy nebudeš mať NIEKOĽKO, pretože ľudí ktorým môžeš veriť je hrozne málo. ja dôverujem len 2 ľuďom, a z toho len jednému hovorím všetko, alebo aspoň takmer všetko
@candy36 tak to som rada, že nie som sama ani mňa nebaví ožieranie sa aj keď som to skúsila ale..proste priznám sa, že som to robila aj preto, že som sa snažila zapadnúť medzi ľudí v mojej triede..a tiež aj veľa iných vecí som kvôli tomu urobila, ale už ma to nebaví, proste budem sama sebou aj keď sa to možno ľudom nepáči..ja len som rada, že nie som jediná, ktorá má taký problém s dôverou..ja mám len jedného človeka, ktorému som povedala moje tajomstvá no aj s tým som mala dosť problém, lebo mne sa proste ťažko otvára ľuďom..
Dobree, zase sa tu budú rozvíjať asi tie naše ľúbostné romány, ale tak označím ťa, @deaprosteta Toto je jediný človek, ktorému môžem všetko povedať A naša nehynúca láska bude rozkvitať do večnosti A nechystám sa na tom nič zmeniť, pretože ak si mám vybrať z tých, ktorých poznám, tak nechcem za kamaráta ani kamarátku nikoho.
mojim najlepsim priatelom bola frajerka..po nej bol este moj najlepsi kamarat, ktoreho som mal pred nou..nechce sa mi to exaktne vypisovat tak je to urcite aj takto jasne..
frajerka uz nie je, takze mam 1, ktoremu mozem povedat cokolvek..a dalsi 2, ktorym sice nehovorim vsetke veci ale tvorime taku 4, ktora chodi vzdy vonku a podobne
cize boli 2 a ostal 1, ale zas zeby som mu vesal na nos nejake veci len tak od seba..jedine ked na nejaku podobnu temu dojde, tak okrajovo spomeniem nieco/on..ale vseobecne ludom nezvyknem vesat na nos svoje veci a riesim si ich sam
@petka202 nikdy nikomu never, to je aj tak najlepší prístup
ale keď už tak, ja všetko hovorím svojmu priateľovi, a skoro všetko holke s ktorou sme najlepšie kamarátky od druhej triedy na základke, a to je, ti poviem, už nejaký ten rôčik
a jediný dôvod prečo som kedy pila/hulila/cpala do seba absurdné množstvo tabletiek je, že som proste mala nejaký problém nikdy nič nerob aby si zapadla, to je tá najväčšia hovadina akú môžeš urobiť
@trdelniiiq no ja si už zvykám, že jediný človek na ktorého sa naozaj môžem spoľahnúť som ja sama..avšak niekedy proste potrebujem nejakú psychickú podporu
@petka202 veľa dôverníkov mať je zbytočné ja mám momentálne kamaráta a kamarátku a stačí mi to. bolo kedysi aj takých o 2-3 viac, ale roztrhalo sa to.mali iné priority časom a ja do drogových vôd som nechcel radšej padnúť rodičia jedného z týchto bývalých kamošov vyčítajú mi stále, že nemal som mu dovoliť tak padnúť, ale čo sa dalo robiť, keď si nedal povedať už predtým. ja som mu hovoril, že keď chce zostať tak môže zostať so mnou, ale keď chce byť troska nech sa páči. vybral si bohužiaľ možnosť byť troskou zrejme je to viac cool
@petka202 ja som si odmalicka zvykol (alebo tak som sa uz narodil), ze som pomerne silna osobnost, takze zvladam tazke veci sam, bez pomoci inych, cize nejak nepotrebujem, a ani nevyhladavam prilezitost na rozlozenie problemu medzi viacere subjekty/alebo hoci jeden..
ale je pravda, ze niekomu to pomaha a ked sa nema komu vyzalovat, upada do smutku este vacsmi a viac ho to demoralizuje
@candy36 hej to som už stihla pochopiť aj keď niekedy je to trochu odveci keď každý sa na mňa kuká akoby som bola trápna lebo nerobím to čo oni..ale tak čo už, dnes asi žijeme v dobe keď je už všetko trápne
@matiarka ja som jednému dievčaťu povedala všetko, pritom som ju nepoznala až tak dlho ale cítila som, že sa spolu môžeme úplne stotožniť, akoby sme sa boli poznali celý život, ľudia nám hovorili, že sme nerozlučiteľné, že sme ako sestry a ja som sa nikdy so žiadnou kamoškou necítilia tak dobre ako s ňou..proste som mala pocit, že som niečo spešl..no asi po dvoch rokoch sa naše priateľstvo úplne rozpadlo, keď som zistila, že veľa vecí na mňa hrala a polovicu vecí, vážnych vecí, ktoré mi povedala si vymyslela..vlastne odvtedy mám docela problém s dôverou
@petka202 nerieš pičoviny. môže ti byť tak vieš kde, či si im trápna, alebo niečo, proste ser na nich. nestoja ti za to.
@trdelniiiq nie je hanba plakať, aj keď chápem, že muži sa to väčšinou snažia skrývať...ale musím povedať, že plačúci chlap je tá najzaujímavejšia, a v istom ohľade najkrajšia a zároveň najdesivejšia vec akú som kedy videla
@trdelniiiq no, to u nás to býva tak že keď sa rozplačem ja, tak tým rozplačem aj frajera, a potom nemôžem prestať, lebo mám šok z toho, že plače on ale fakt, ono mužský plač vie byť dosť desivý, aspoň pre mňa, hlavne keď potom neviem čo mám robiť
@petka202 a celkom mi to je jedno pretoze ludia su svine ktore ta aj tak zradia, samozrejme je aj mnozstvo ludi ktori taky niesu a ja sa snazim medzi nich zaradit, preto ma vacsina ludi vyhladava a vravia mi svoje problemi ale ja nikomu tie svoje, je to tak lepsie
@molline tak ja proste keď sa so mnou niečo deje, cítim, že to niekomu musím povedať, aj keď je pre mňa ťažké dávať najavo svoje pocity, zistila som, že pre mňa je to horšie keď budem mlčať a dusiť to v sebe..a teraz mám jednu kamošku, ktorej hovorím v podstate všetko..aj keď niesme nejaké veľké BFF a ona mi väčšinou s mojími problémami nikdy nevie pomôcť, hlavné pre mňa je že som to zo seba dala dole a že to nikomu nepovie, doteraz nikdy nič o mne nikomu nepovedala a dúfam, že sa to ani nezmení
@petka202 inak neverím nikomu aj keď mi ostatné kamošky hovoria, že sú tu vždy pre mňa a tak..viem, že za mojím chrbtom ma už aj ohovárali a čo ja viem všetko
Mala som kamarátov, všeliakých priateľov, blízkych aj menej..
Už si dávam pozor, kto sa stane kamarátom alebo priateľov, bola som naivná, neverím tak celkom nikomu, svojej mame a rodine, to znamená babka a pod. Najbližšej
Mama je skvelý kamarát, naozaj a je to skvelé !
Obyčajne všetko hovorím mame, síce áno mám priateľov dvoch, dievča a chlapec, nevoláme si nepíšeme si keď sa vidíme je to vždy po dlhom čase, ale je to málo, aj keď všetci traja bývame v Bratislave
Máme medzi sebou nejaké puto. Takže ak, tak im poviem všetko úplne a stačí mi to aj po dlhej dobe
Ja som tiež taká. Keď mám problém neviem sa nikomu otvoriť, s ľuďmi chcem zdieľať len svoju dobrú stránku pretože mám skúsenosti, že moja zlá stránka znamená koniec vzťahu. Vlastne môj spoločenský život umrel v asi v 14 rokoch a doteraz je mŕtvy. Odvtedy už nemám žiadnych priateľov ani ľudí ktorým by som verila len známych ktorých stretnem aby vyzvedali ako sa mi zle vodí a potom ma za chrbtom ohovárali a tešili sa že nie som s nimi. Zvykla som si na to. Dosť závidím ľuďom ktorí v puberte nadviazali nejaké priateľstvá lebo ja som ich stratila. Vtedy som. Naučila že mať problém znamená byť na všetko sama.
@dandybrendy oo pre mna je to tak isto mám asi len jedneho naozajsteho kamáráta vid na začiatku D a inak mam ešte asi dvoch celkom dobrých kamaratov alebo troch a ostatný su už lne taký známy :d takže ais tak D neviem či sa patate na toto nechce sa mi to čita ť Dd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Mám jedného kamaráta,poviem mu všetko no nemá na mňa nejako extra čas...
Potom som mal dve kamarátky ...
Kamarátka ,,A"
kamarátka ,,B "
S kamarátkou A som sa dal dokopy ... Neklapalo nám to. Kamarátka B sa rozišla s priatelom tak som sa rozišiel aj ja s kamarátkou A.
Po čase som sa prespal s kamarátkou B.
A teraz nemám ani kamarátku A a ani kamarátku B.
Čiže,mal som kamarátov,momentálne nemám. Musím si týchto troch získať späť,pretože som im môhol povedať totálne všetko. Boli sme nerozlučiteľní...
nemám nikoho, komu hovorím svoje tajomstvá.
neverím nikomu.
a každý z môjho okolia mi pomaly lezie na nervy.
nie si divná, takých ľudí je veľa...a "ozajstných priateľov" nikdy nebudeš mať NIEKOĽKO, pretože ľudí ktorým môžeš veriť je hrozne málo. ja dôverujem len 2 ľuďom, a z toho len jednému hovorím všetko, alebo aspoň takmer všetko
frajerka uz nie je, takze mam 1, ktoremu mozem povedat cokolvek..a dalsi 2, ktorym sice nehovorim vsetke veci ale tvorime taku 4, ktora chodi vzdy vonku a podobne
cize boli 2 a ostal 1, ale zas zeby som mu vesal na nos nejake veci len tak od seba..jedine ked na nejaku podobnu temu dojde, tak okrajovo spomeniem nieco/on..ale vseobecne ludom nezvyknem vesat na nos svoje veci a riesim si ich sam
ale keď už tak, ja všetko hovorím svojmu priateľovi, a skoro všetko holke s ktorou sme najlepšie kamarátky od druhej triedy na základke, a to je, ti poviem, už nejaký ten rôčik
a jediný dôvod prečo som kedy pila/hulila/cpala do seba absurdné množstvo tabletiek je, že som proste mala nejaký problém nikdy nič nerob aby si zapadla, to je tá najväčšia hovadina akú môžeš urobiť
Mám jednu kamarátku, ktorej môžem povedať všetko.
Tí ostatní, ktorí ma za poslednú dobu sklamali naj si vyštia oči.
Zas raz som doplatila na úprimnosť a dôveryhodnosť. Či čo to vlastne je.
ale je pravda, ze niekomu to pomaha a ked sa nema komu vyzalovat, upada do smutku este vacsmi a viac ho to demoralizuje
@trdelniiiq nie je hanba plakať, aj keď chápem, že muži sa to väčšinou snažia skrývať...ale musím povedať, že plačúci chlap je tá najzaujímavejšia, a v istom ohľade najkrajšia a zároveň najdesivejšia vec akú som kedy videla
ked som sa napriklad rozplakal 1.x pri frajerke, povedala, ze taku beznadej a nemohucnost, aka z toho isla, este pri nikom necitila
Už si dávam pozor, kto sa stane kamarátom alebo priateľov, bola som naivná, neverím tak celkom nikomu, svojej mame a rodine, to znamená babka a pod. Najbližšej
Mama je skvelý kamarát, naozaj a je to skvelé !
Obyčajne všetko hovorím mame, síce áno mám priateľov dvoch, dievča a chlapec, nevoláme si nepíšeme si keď sa vidíme je to vždy po dlhom čase, ale je to málo, aj keď všetci traja bývame v Bratislave
Máme medzi sebou nejaké puto. Takže ak, tak im poviem všetko úplne a stačí mi to aj po dlhej dobe