nemáme ale máme skrátené vyučovacie hodiny aj celkové vyučovanie čiže máme päť 30 minútových hodín a potom domov ..ale ja a idem zajtra k doktorke takže mi to je jedno
nie nemáme volno , len máme skrátené hodiny o 5 minút ... a viem že všetci naši profesori si akože na ten den učitelov majú íst zahrat večer bowling... tak to by som chcela vidiet
my nemame, ale ja som chora tak mi to moze byt jedno...fuuj zajtra idem na krv nemam rada inekciee
inak dneska bolo na nasej skole zevraj skratene, lebo jedna ucitelka mala okruhle narodky, takze tak
@black_soul ou olinka sa cini co.. kks dneska sa mi o nej snivalo skoro som umrela, aj ked to nebolo az take zle ako ked sa mi cez leto snivalo, ze bude nasa triedna to bol fakt horor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
inak dneska bolo na nasej skole zevraj skratene, lebo jedna ucitelka mala okruhle narodky, takze tak
@black_soul ou olinka sa cini co.. kks dneska sa mi o nej snivalo skoro som umrela, aj ked to nebolo az take zle ako ked sa mi cez leto snivalo, ze bude nasa triedna to bol fakt horor