Ahojte, našiel by sa tu niekto kto by mal ochotu a čas vysvetliť mi celý princíp aritmetickej a potom aj geometrickej postupnosti? Chýbala som dosť dlho a o chvíľu z toho píšeme veľmi dôležitú písomka tak by som bola rada, ak by sa niekto ozval --- TS
Všetci sa učia no super. Matika je v pohode, ale čo tak niekto na vysvetlenie učiva z dejepisu- Slovensko na konci 19teho a na začiatku 20teho storočia?? :/
@najivna Teda, šlo o to, že vysvetliť mi polopatisticky súvislosti jednotlivých udalostí, ale našťastie mi to prišiel vysvetliť môj chlap, lebo dejiny a politika, to je proste jeho
@fylo Jaj, mno tak nemám, lebo si poznámky nepíšem (čo samozrejme pri mature oľutujem, keďže je to môj maturitný) ale akože učebnice mám Ale už ma prišiel domov doučiť @rimmwaltz a myslím, že som padla na zadok, keď som zistila, koľko toho o dejepise vie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
po 4 rokoch stvorak aspon daco
co tam nechapes?
viem, že to ide - na jednom fóre bol aj návod ako na to- ale myslím, že toto sa ľahšie učí v slovenčine
navod
1.klik » en.wikipedia.org
2 hned klik stop loading
@fylo Teraz z čoho??