Robili ste niekto dneska na matfyz prijimacky ? Kolko mate bodov? A nevie niekto z vas kolko bolo minule roky treba na prijatie na manazersku matiku alebo financu matiku ? Ja mam 20 z myslim 40 moznych. Dakujeeem
@greyness@gratz borci, dosiahnuté maximum za testy bolo 15.33 z 20. Za percentil ste mohli mať 20/20. To je súčet 35.33 čo mohol dosiahnuť najlepší človek. Vysvetlenie?
spolubyvajuci robil, bol 6ty na prijimackach, len maturitu robil pradavno, este tu tazku, nie tie dnesne "wannabematurity" oproti tym predtym, takze za to vela bodov mat nebude, ale podla toho vsetkeho co hovoril to odhadujem ze 20 by mohlo stacit tak tesne uplne, kedze ako tu uz pisali to max za testy bolo tak 15 daco ... ale ked stresujes nepomoze zalozit forum o tom, , tam by mali byt vysledky na nete nie? aj ostatnych, tak si to kvazi trochu porataj a rataj nejake tie percentily maturity okolo 80-90 a uvidis co ti vyjde
no za každý príklad boli 2/3 bodu takže za 30 príkladov bolo 20 bodov, za 15 bolo 10 bodov a tak ďalej...a ďalších 20 sa zas dalo získať za percentil z matury z matiky...ten sa delil piatimi a to boli tie body
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja som pred dvoma rokmi tiež šla na výšku a nezakladala som jebnuté fóra! díky, čau! zedzte mi nohy!