Nepoznate nejakeho matikara online na internete ????? a ked sme uz pri tej matike tu su priklady: 1 lzka hrany kocky je vyjadrena prirodzenym cislom . Ktore z nasledujicich cisel moze byt jej povrchom?: a)264cm(2) b) 210 cm(2) c) 216cm(2) d)300 cm(2) e)
a) Tiež nemusíš na každý príklad zakladať novú tému... ale tak dajme tomu...
b) Ak sa chceš len uistiť - daj svoj výsledok nech ti ho niekto overí a nečakaj že to niekto vyráta a povie ti správny výsledok...
Lebo nie je nič nezvyčajné ak niekto vyvesí na internet svoju domácu úlohu a v podstate očakáva že mu to niekto vyráta. @Petronellka má správny výsledok... Ako si prišla na tých 210?
Ak je hrana kocky daná prirodzeným číslom (t.j. číslo, ktoré nemá za desatinnou čiarkou nič, napr. 1,2,3,4...), tak potom musí byť výsledok taký, ktorý je treťou mocninou (pretože objem kocky je V=a.a.a alebo a na tretiu) nejakého prirodzeného čísla... 6x6x6 = 216, to je správny výsledok
Uz mi to vyslo....vy ste totalni blbci ...clovek od vas caka radu a pomoc a vy nic....vsak dobre ked nieco vy budete potrebovat tiez nepomozem...a ake bolo inac vysvedcko? ja som mala same 1 a vy? asi ste mali so spravania 2 a 3....
@evu11 Pýtala som sa ako si prišla na ten pôvodný výsledok s úmyslom ukázať ti kde si spravila chybu. V tvojom záujme, myslím že aj @tunidlo ti to už písal v inej diskusií že keď ti niekto ukáže jeden príklad, nepomôže ti to pri rátaní tých ostatných...
@10 ibaze ona chce povrch, nie objem. no aj povrch S=6a(2)...lebo kocka ma 6 stien a kazda z nich je stvorcom, ktoreho strana tvori hranu kocky. takze si kazdu z moznosti vydel 6 a vysledok odmocni. to kde ti vyjde prirodzene cislo, to je vysledok
@evu11 omg, ty si jaka vymleta, tu po nas nadavas ze sme blbci, ale neviem kto je tu blbec, asi ten co na birdz zaklada nove fora, lebo potrebuje vypocitat hlupe priklady z matiky spamataj sa
@23 takze blbci su ti co po mne tu vypravaju ze som blbec tak ako ty napr...Ja mam 100 prikladou a iba s jednym som si nebola ista tak som ho napisala...ako nepovim ze keby mi ich viacej nevychadzalo ale tak vy ste niektory dementi
@24 spamätaj sa prosím ťa a sleduj čo píšeš Najprv vravíš že "vy ste blbci" potom keď ti niekto povie že ty si blbá keď tu nadávaš pričom ti pomohli, a nakoniec povieš že blbci sú tí ktorí vravia tebe že si blbá? Neuraz sa ale majú pravdu
@evu11 klasicke nevdacne decko, ludia jej priadna spravnu moznost a kedze je to uz druha tema za asi dva dni o matike tak jej poriadna nech si zozenie niekoho a ona zacne nadavat. A mat ciste jednotky na zs to je akoze problem? co som tam chodil som sa nikdy ale nikdy neucil a mal som iba furt solovku lebo som strasne nasieral ucitelku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
b) Ak sa chceš len uistiť - daj svoj výsledok nech ti ho niekto overí a nečakaj že to niekto vyráta a povie ti správny výsledok...
@Petronellka má správny výsledok... Ako si prišla na tých 210?
Hej, tá téma je určite už tretia