v septembri idem do 4. rocnika na gympli. Mojimi prioritami je matika a fyzika. Chcem ist na nejaku technicku skolu len neviem aky odbor. Povodne som zvazoval PSA na stavebnej v BA. Bohuzial, vela ludi tvrdi, ze pokial chcem mat trosku aj vol
Ja som na STU na stavebnej ale na geodézii. Ja na ten odbor nedám doplatiť, je to síce náročné, prvý ročník sa dá v ďalších sú len ťažšie a väčšie zadania na prácu a taktiež na učenie ale to je taká celá technika, máš jedno či strojarina, stavbarina alebo informatika. Ide o to kde ťa to láka.
Ale PSA je fakt časovo náročné, lebo pomaly celých 6 rokov len kreslíš, rysuješ a makáš na všetkom a hlavne veľa robíš stále ručne a výpočty sú fakt masaker.
No ak si vyberieš techniku rátaj s tým, že budeš musieť makať. Ale na akcie sa nájde čas vždy to mi ver a cez skúškové najviac
@onetouch to si musím zapamatať , lebo aj ja o tom rozmýšlam, ale nejako ma odrádza tá fyzika.. ale to by sa podla mňa v pohode dalo zvladnuť.. poznám jedného chalana, ktorý študuje architekturu a nevyzerá, že by nemal volny čas.. podla mňa si to len musíš vedieť zariadiť
@onetouch mne to pripadá zamerané na čo chceš, síce neprišla som na to, čo tam s Tebou robia, ale tu je jeden odkaz: » www.fei.stuba.sk/generate_page.p... ....môžeš si tam vybrať z dosť veľa katedier
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
stary dobry jozko(len neviem ktory,lebo ma ucia obaja)
btw,pred chvilou som si upravoval profil a ked som pozrel na tvoj..."Tom a Jerry"...aka nahoda D
Ale PSA je fakt časovo náročné, lebo pomaly celých 6 rokov len kreslíš, rysuješ a makáš na všetkom a hlavne veľa robíš stále ručne a výpočty sú fakt masaker.
No ak si vyberieš techniku rátaj s tým, že budeš musieť makať. Ale na akcie sa nájde čas vždy to mi ver a cez skúškové najviac
A na geodézii máš dvojtýždňovú výučbu v teréne
poradím ti ak maš tieto predmety rad, a aj chemiu chod na STUBA,na
FAKULTA CHEMICKEJ A POTRAVINÁRSKEJ TECHNOLÓGIE --zevraj je ťažka,ale uplatnenie stojí za to..
ja keby som na fyzu matiku abo chemiu, idem jedine na tuto fakultu..a bez príjmačok beru...