ked mas moznost, ber jednoznacne matny.. na normalnu pracu je vhodnejsi.. odlesky posobia rusivo, a vonku na nom uz vobec nic neuvidis.. to ze ma trochu lepsie podanie farieb je mala zachrana..
@luiggi no, ono to zavisi aj od konkretneho modelu. na mb pro retine je leskly a teda odlesky su minimalne a da sa uplne v pohode na nom pracovat aj vonku
@77hanes77 tak to je jasne ale kolko ludi si kupuje stroj (na pracu s grafikou/fotkami) primarne preto, ze bude cely pracovny cas na priamom slnku? Ta retina ma vazne skvele vlastnosti. Hned ako dosiel sme ho skusali v pracovni a potom aj vonku pocas slnka a drzal sa vynikajuco. V normalnych podmienkach, rozumej doma/v pracovni a podobne je to aj vzhladom na podanie farieb vynikajuce.
ja mam leskly a matny by som nechcel. Tie farby vypadaju zle. + priznajte si... kolko krat ste uz toto leto boli s NB vonku a robilo vam prodlem citatna nom nieco. Ani raz?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
ale je ten lesky ... inak zdá sa mi to alebo je lesklý na väčšine notebookoch?!?
O farebnom podaní je diskutabilné hovoriť, nakoľko záleží od kvality použitej technológie ... (najmä IPS , MVA miesto TN )
no mozno hej, ale jak pozeram na cenovu relaciu, macbook asi kupovat nebude