A co by ta take nove zaujimalo o maturach?? Potrebujeme tak ako minuly rok 33% z cudzieho jazyka, aby si spravil a zo slovenciny asi tak nejak podobne. Ale neboj my to zvladneme...
cooooooo?60 percent??fuuuha tak to je veru surove...co im sibe?kazdy rok to stazuju nech to nechaju uz tak boa s nimi..drzim vsetkym pasticky!!!tohtorocnym maturantom!
Preco stresujete?? Vsak aj ked nebudeme mat tych pozadovanych 33% z monitoru a 25% zo slohu tak nas stale pripustia k maturite a tam musime odpovedat najlepsie za tri... aby sme zmaturovali... a to vas hadam nejako prehodia... (Teda mna nie, bo ja to mam vybavene s profkov, ze september)
Hej minulorocna fama ze bude ekologia v Kambodzi bola fakt super - sice ak by sme to ako maturanti fakt dostali tak by sme sa smiechu nezdrzali. Vyskytli sa ale aj lepsie zarucene spravne temy. Cele maturity su komedia. Ja som ich dal po 2 dnoch ucenia sa pocas akademickeho - je to hlavne vsetko o stasti.
Na niektore by som veru vedela nieco slusne zmotat... napr. Kybernetická mechatronika v molekulárnej biológii v kooperácii s kvantovou fyzikou a Bohrovým modelom atómu (výklad) - dost zaujimava tema... asi by mi tie 3 A4 nestacili
jakoze...nevim jaky drbalo...vymyslel tie temy...Dufam,ze ho stihnu nejake utrapy .nic okrem uvahy nemalo u mna sance..ani ja som nemala moc sanciii.heh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ziadnych 40% mozno ak tak pre vysie typi ako B. mozno to plati pre skupiny A ale pochybujem.
vsetko najdes na tej stranke. Aj kolko percent aj kolko minut mas mat na to.
A tretiakom sa každý deň tak schuti smejem - keby škodoradosť kvitkla tak som najkrajšia ružička pod slnkom
Najkrajší zážitok: bola som znásilnená (rozprávanie)
Kybernetická mechatronika v molekulárnej biológii v kooperácii s kvantovou fyzikou a Bohrovým modelom atómu (výklad)
Ako som našim povedal, že som nezmaturoval (rozprávanie)
Pašovanie štvorlístkov kravám na Srí lanke (diskusný príspevok)
Predseda spolku anonymných alkoholikov pri zahájení stretnutia (slávnostný prejav)
Prečo si honíš ľavou rukou a nie pravou (úvaha)
Slimáky a ich sexuálne cítenie (diskusný príspevok)
Keby som bol Chuck Norris tak... (úvaha)
Alenka v ríši divov ako fenomén spoločnosti (úvaha)
Pravé vajce (umelecky opis)
Sám si ich vymyslal??
Na niektore by som veru vedela nieco slusne zmotat... napr. Kybernetická mechatronika v molekulárnej biológii v kooperácii s kvantovou fyzikou a Bohrovým modelom atómu (výklad) - dost zaujimava tema... asi by mi tie 3 A4 nestacili