Slovinu mám na háku, horšie to je s anglinou, tam som mala mať stovku nanajvýš 95, jednoducho som zlyhala a som na seba nasratá, pretože viem, že som mohla dať na viac, keď som zvládla štátnice...
(zrejme mi to opravovala nejaká postaršia komunistickejšia konzervatívna p*** , ktorá nedokázala prekúsnuť môj názor na Holdena Caulfielda v porovnaní s dnešnými rebelmi..alebo moju zložitú úvahu nepochopila )
--anglina test 95% sloh 90%
--matika 86,7%
som spokojná, percentily mám nad 90 percent všetky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a pritom už majú výsledky. retardované celé
nemčina sloh 75 %, test 67 %
obchodna akademia
Anglický jazyk - písomná forma -> 80%
Ach tá nostalgia ( výsledky z roku 2007)
aj test 90%, sloh 95%
mat test 93%, sloh... hmm, mozno nabuduce
celkovo som spokojny, sj test trochu usiel, ale na moje aktualne vedomosti je aj 64% dobre
AJ sloh 100%, test 95%
65% anglina B2 test
hahahahahaha a ja som chcela ist na UKcko
@dudri potom napis tvoj vysledok z testov
a anglina sloh 100% a test 90%
anglina sloh 95% a test 70%
takže sa plánujem v budúcnosti odsťahovať do anglicka, lebo nie som dobrý Slovák ešte musím zapracovať na suchých anglických vtipoch
ty jednotkar a take vysledky jak ja?
vies kto ti veri
-- slovina test 87,5 % sloh 71,5%
(zrejme mi to opravovala nejaká postaršia komunistickejšia konzervatívna p*** , ktorá nedokázala prekúsnuť môj názor na Holdena Caulfielda v porovnaní s dnešnými rebelmi..alebo moju zložitú úvahu nepochopila )
--anglina test 95% sloh 90%
--matika 86,7%
som spokojná, percentily mám nad 90 percent všetky.
anglina test 88% sloh 95%
matika 83%
anglinu som nepisal :- /