@sayka oooch konečne niekto ..ja som maturovala a moje pocity sú hrozné,ten posluch bol katastrofálny..jediné normálne boli ten text o 3grošoch,potom ešte o Marion Cotillard a aj priraďovanie názvov sa dalo,ale fakt ten posluch keď som počula,tak som sa zasmiala len ::p..budem rada ,keď prejdem
@sayka hej sloh sa dal celkom,no aj ja som mohla radšej z angliny,fakt ma tá franina prekvapila,lebo minulé testy sa mi zdali celkom fajn a hlavne posluchy som považovala za najľahšiu časť a teraz toto
@salkoo spolužiačka maturovala zo španielčiny a vraj to bolo úplne ľahké aj ten posluch a ešte mali aj takého profáka že vraj celý sloh odpísala z mobilu...my sme mali takú sekeru že ani pohnúť si sa nemohla lebo si hneď myslela že dávaš nejaké signály
@sayka tak mali štastie,že aj nemina bola neskutočne ťažká a to mi vraveli takí čo ju ovládajú fakt dobre..no my sme sa ani nepokúšali si radiť,lebo sme boli všetci rovnako v prdeli,všetci len také pohľady zúfalé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale vlastne, B2 mi nehrozí ale aj tak...