vrr...este jedno zle slovko na biologiu a budem zla Ja som z Bio maturovala a je to uuplne v pohode. Ved tam mas tolko roznych tem...to na kazdu dokazes volaco povedat za tych par minut. Viac do hlbky ist nestihnes, ani keby si velmi chcela. Ku vsetkemu stacia v pohode zaklady, ani tie latinske nazvy sa ta asi nebudu nakoniec vsetky pytat...proste neni cas. To viem z vlastnej skusenosti Podla mna si si vybrala dobre(bez ohladu na to, ze studujem biologiu No a chemia...k tomu ti iba tolko mozem povedat, ze oproti vysokoskolskej chemii je to uplne v pohode...asi o nieco tazsie ako bio, ale da sa to zvladnut
Aj ja chcem maturovať presne z týchto dvoch predmetov..biola nemá chybu ako na ňu môžte pindať to je to jedniné čo ma v tej posratej škole baví ...skor chémia už keď si mám vybrať to horšie z dvojice
Aj ja chcem ist maturovat z tychto 2 predmetov ...mna zasa bavi viac chemia,som do nej viac zazranejsia ale tak biola tiez v poho.aj tak vsetko zabudnem na dalsi sk. rok
takze chemia biologia mala byt moja maturitna kombinacia...no nakoniec sa asi rozhodnem inak a ak s amam k tej kombinacii vyjadrit je to jedna z najzaujimavejsich kombinacii ake mozu byt...maturita s chemie je vcelku lahka staci sa naucit zaklady a ide to same..oproti VS co som pocul je to o nicom...a biologia..dost obsirna preto sa nestihne ist do hlbky takze v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
chcemia by sa este dala, ale biola??? system a genetika? mna by nikto nenahovoril ani za nic...
co sa stazujete!
sice som sa ju ucila najdlhsie, ale nebolo to vobec take hrozne
skor by som sa obavala toho, ze na chemii zabudnem vzorce...
Možno to tak má byť a znalosť toho, aký plyn sú bublinky v sóde či akú značku má uhlík k vyžadovanym znalostiam nepatria .
Keby ste mali nejaké nejasnosti, tak mi môžete napísať.