Ahojte Chcem sa opýtať či náhodou niekto z vás nematuruje (alebo minulý rok nematuroval) z dejín umenia a ak áno či nemáte maturitné zadania. (Vraj majú byť tento rok rovnaké ako minulý). Veľmi by mi to pomohlo lebo naša zastupujúca profesorka nám ich
ja sa podľa toho učím na testy a našla som to niekde na gúgli
to je to, že máš vypísané témy a pod tým také všeobecné otázky k tým témam nie? či?
No ale či sú aktuálne to neviem
@lady7 ja by som si ho asi nikdy nevybrala a som rada, že sa na našej škole začal vyučovať až ked mna sa to už netýkalo
katedra dejín a teorie umenia je na VŠ hned vedla nás a veru nechcela by som to študovať stačili mi prezentácie študentov na jednom spoločnom predmete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
to je to, že máš vypísané témy a pod tým také všeobecné otázky k tým témam nie? či?
No ale či sú aktuálne to neviem
@skvrnka maturuje sa všade z rovnakých tém
katedra dejín a teorie umenia je na VŠ hned vedla nás a veru nechcela by som to študovať stačili mi prezentácie študentov na jednom spoločnom predmete