Mám dosť vážny spor s učiteľkou, ktorá bude na 99% v maturitnej komisii (síce asi len ako prísediaca, lebo ma neučí, ale bude) Neviete mi povedať, či môžem tam jednoducho prísť a povedať, že si neželám, aby tam bola? Alebo
Vyhrazala sa ti spina? Ak ma ta ucitelka deti,radim ti uniest ich. Hned zisti,kto je tu pan/pani A take vyhrazky myslim ze nic neznamenaju,ja co som pocul tak aj ucitel,ktory mal problem s dotycnym ziakom,tak pri maturite tie osobne vztahy zahodi za hlavu.
ale to by ste ju museli poznať, ja sa bojím.. možno ani nie toho, že ovplyvní známku..... ale že ma tam tak zdeptá, že dostanem blok,.... a pod. chápete...
@deutschprinzessin Tak to by skusila. Nabehnem pred tu komisiu a postrielam ich Minule nam triedna vravela,ze na nasej skole vraj jeden maturant dostal taky stav,taky stres mal ze sa zacal vyzliekat z obleku,vraj skoro do hola sa vyzliekol,nic nevedel,potil sa atd. A nespravil cudzi jazyk,alebo tak dako. A ze patril k najlepsim,ale najlepsim ziakom v triede!
Mne sa raz jedna učka na základke vyhrážala, že sa o to postará aby som sa nedostala na strednú školu, som jej povedala, nech si dáva pozor aby ju nevyhodili, už len pre tie vyhrážky a či už vôbec vie kto je moj tatko (nie je to nikto kto by jej kariéru pedagóga mohol nejak extra ohroziť ale ona to zrejme nevedela a asi to zabralo lebo vyzerala mierne zdesene a stichla)
no a odvtedy sa mi už nevyhrážala a aj na strednú som sa dostala bez problémov
@deutschprinzessin nemôže si takto riešiť osobné problémy. Zamysli sa nad sebou čo si urobila, pokús sa to s ňou inteligentne a slušne vyriešiť, ak to nepôjde choď za riaditeľkou, nerieš to až pred komisiou.
@deutschprinzessin ked beru bez prijimaciek, tak ta pravdepodobne zoberu aj ked budes mat jednu zlu znamku ale tak ono sa berie ake si mala znamky 4roky a nie len matiritu...., a ked neberu bez prijimaciek tak aj keby mas ciste 4 tam im to je jedno ked spravis prijimacky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
btw to sa ti vyhrazala medzi 4 ocami?
nie, vyhrážala sa cez facebook (ale nie cez jej nick)
@mm47 osobné problémy a ona to ťahá do školy.... (poznáme sa aj mimo školy)
@david95 no ešte to mi tak treba.... a pochybujem, že zahodí...
no a odvtedy sa mi už nevyhrážala a aj na strednú som sa dostala bez problémov
a čo si jej spravila, keď ťa ma tak v obľube?
Nič som jej nespravila.....
@mefistofel tak keď berú na školu bez prijímačiek, tak úplne nepodstatná... ani učiť sa nemusím, nie?
@smajdalf a čo ona spraví? resp. čo by mohla? Lebo som nad tým uvažovala
všetko písomne!!!