Ahojte,
Počúvajte, mám taký problém. Počas celého roka som si vypracovávala poctivo témy z občianskej náuky, angličtiny, slovenčiny a geografie. Idem z toho maturovať. Lenže pred dvoma dňami mi skolaboval noťas a všetko vymazal :/ Bohužiaľ, som si to nevy
problém je už ten že si poctivo vypracovávala ? z minulého roka ti kdosik nemá posunuť? alebo niekto z triedy nemá čosik od niekoho z minulého roku? neverím že nie
Ja viem, že existuje, ale každý z nás vie na akej úrovni sú tie "referáty.sk". Ja keď som to vypracovávala, tak som bola zamorená knihami, učebnicami, encyklopédiami...fakt som sa to snažila mať, čo najlepšie...vieš a tam na tých referátoch sú často chybné údaje...
Bohužiaľ nie, u nás v triede hrabe každý za seba, čiže tam nemám šancu :/
jeeej ja som maturovala z toho isteho. ale pocitacovo som nic spracovane nemala, keby hej ti to s kludom poslem, no mala som to bud rukou alebo knihu... nemas nejakeho spoluziaka alebo spoluziacku, co to maju tiez spracovane?
inak na referaty.sk urcite najdes toho celkom dost. mozno aj na uloz.to to nejaky dobrak dal
@sima136 Nepoznam nikoho kto si ich poctivo vypracovaval U nas na skole top koluje z generacie na generaciu pisomnym podanim. Cize geo,mat mam vypracovane od predchadzajucich slovinu nezhanam a anglinu ak nevytiahnem skolstvo nejako obkecam. Ak ale mas zoznam tem na anglinu mohla by si mi ho sem postnut Inak verim ze ziaci vyssich rocnikov, resp spoluziaci resp. ucitelia to budu mat. U nas napr. na geografii na seminary ucitel na notebooku ich ma pekne otvorene vypracovane. Staci sa spytat posle mailom
@sima136 Skús program Recuva alebo Aidfile Recovery Profesional Najmä ten druhý ti obnoví všetko, pokiaľ sa na danú oblasť na disku nezapisalo už niečo nové
@ssnehulienka a načo by to bolo, proste musíš vedieť všetko teda mala by si. presné zadanie ti aj tak nedajú, potrebuješ papier, na ktorom máš chronologicky napísané názvy učiva? veď to je jedno...
@otvoreneokno nie je, vôbec nie je. s NOSkou mi to nerobí problém ale s dejepisom áno, pretože som pár rokov mala velmi pofiderne hodiny dejepisu a preto neviem ako obsiahle sa venuju osnovy jednotlivym temam, alebo ci vobec, tym, ze to mam v anglictine a ucime sa aj dejiny prisposobene trochu inym ako beznym spovenskym osnovam....
ale ano, uz len to, ze by som mala spisane siroke okruhy, ktree by zahrnali vsetko, by mi trochu pomohli
@ssnehulienka ja mam na dejepis okruhy, ale slovenske a hlavne, každá škola si robí vlastné, tak je asi zbytočné, aby som ti ich poskytla. Ale máš pravdu, s dejepisom je to nanič, ja som mala tiež zlú profku, ako nebola zlá, ale ani dobrá, nebola nijaká, pretože nám na hodinách čítala z knígy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a inak anglina,slovina google neexistuje?
Bohužiaľ nie, u nás v triede hrabe každý za seba, čiže tam nemám šancu :/
inak na referaty.sk urcite najdes toho celkom dost. mozno aj na uloz.to to nejaky dobrak dal
Nám nedávajú konkrétne otázky, len približné okruhy
ale ano, uz len to, ze by som mala spisane siroke okruhy, ktree by zahrnali vsetko, by mi trochu pomohli
tak či tak, držím palce!