Zle som si prečítala otázku, a teda na základe nového videnia mením svoju odpoveď na: nadávam, kopem, kričím, dupem, trhám si vlasy a trieskam so všetkým, s čím to len ide. A ešte ako. Najviac ma vie nasr...diť keď niečo veľmi, ale naozaj veľmi súrne potrebujem na nete, ale ono to ku*va nejde! Hlavne, že qip ide... Alebo naopak. Alebo keď nemôžem rozchodiť nejaký program. A tiež dosť veľmi ma vie dostať, keď niečo v compe hľadám a ono mi to nenájde. Lebo to tam nemám. No néé... Vraždiť vtedy!
@indifferentgirl prisaham bohu ze je to tak A nie len za kompom, ale vtedy ked sa fakt ponahlam a nieco potrebujem, akoby cely svet sa snazil ma co najviac spomalit
Ked nieco renderujem a tesne pred koncom mi vyskoci mala, hnusna tabulka pojednavajuca o tom, ze "nie je miesto na disku" (pricom tam urcite JE!), tak ma to vie napalit. A pocitace v skole vkuse nejdu, takze to uz mi je vlastne jedno. Ale kedysi ma to vedelo vytocit, ked som mala nieco rozrobene, zabudla som si ukladat a zrazu - nic, cierna obrazovka (a to sa stavalo asi kazdu pol hodinu..) Teraz tu idem robit koncorocnu animaciu do skoly, tak dufam, ze pojde vsetko, ako ma, inak skoncim pravdepodobne u cvokara.
keď si sem po namáhavom dni sadnem a niečo je dojebané a sestra sa k tomu neprizná to ma dokáže zničiť s nervami, ale inak si vždy dám všetko do poriadku...
Naposledy som nakráčala v pyžame na rodinné stretnutie, vychrlila všetky ľudstvu známe nadávky, na ex vypila dvojlitrovú minerálku, kopla do stoličky a hlasno pičujúc som sa vrátila k PC.
keď nejaka soft. chyba tak to sa dá. Ale keď si vyformatujete jednu particiu ktorá vám následne aj zmizne a pri štarte vypíše hlášku : " please insert system disk and pres enter " tak to vie pekne nazlostiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
..
dúfam že tomu nikto nerozumie
@midnight jj