Mávate psychické bloky z nových neriešených úloh / vecí, ktoré vám bránia ich doriešiť?
Rada zistím ako je to u Vás? Aj vám sa stáva, že pri niektorých úlohách, cieľoch, sa vám do nich proste nechce, že cítite nejaký "vnútorný blok",napr. z nepoznaného, obavy, že to bude veľmi zložité, že to nedoriešite atď., a tak musíte aj seba prekonávať?
Pritom nie raz zistím, že tie obavy boli zbytočné, že to nič nebolo, o nič nešlo alebo to som mohla vyriešiť už dávno a mať pokoj. Len nebyť tých blokov v hlave (zábran) som to už mohla mať z krku a nie odkladať, stále na to myslieť alebo sa musieť nútiť to prekonávať a ísť proste do toho napriek obave...
Mávam, ale neskolí ma to, pretože som si pred pár rokmi uvedomila, že práve to, čo je nepoznané a čoho sa bojíme je to, čo nás v živote vie posunúť ďalej a ďalej. To, čo je poznané, nás nikam neposunie, pretože je to niečo "obkukané", niečo, čo nás už niekedy posunulo vpred, ale neposunie nás to zas. Čiže vlastne každé sebazaprenie a sebaprekonanie je obrovský krok vpred a každým tým krokom je tých "psychických blokov" menej a menej.
áno..hlavne teraz mávam kvôli práci také stavy..každý večer som zdeptaná že už je hneď ráno a musím tam ísť riešiť tie blbosti ktoré ma nebavia, ktoré ma úplne vyšťavujú..a potom mi samozrejme napadne milión iných zlých myšlienok, ktoré ma zdeptajú a problém je na svete
ja mám bloky v podstate zo všetkého ale áno, toto je u mňa celkom časté niečo vnútri mňa sa strašne bojí nového a zmien, ale zároveň časť mňa chce nejaku zmenu a vie že ju potrebuje ale som taká že kým nemusím tak do ničoho nového sa nepúšťam aby som sa vyhla stresu, občas sa však treba prekonať, ked viem že to už je fakt zlé, že som príliš smutná z toho stavu, cítim sa nesociálne a príde na mna taká úzkosť že sakra žijem aby som žila nie sa bála tak vtedy urobim nejaku zmenu a musím sa fakt prekonať, ale nakoniec to stojí za to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ja mampsychicke bloky hadam zo vsetkeho