bol to myslím prášok z Habaneros papričiek a bolo to riadne silné, zhruba 15 minut som tu palivost nevedel dostat z ust...ale su aj silnejsie veci samozrejme
celu nagu som jebol do papule.. som myslel, ze ma roztrha..
ale nic oproti omacka co som mal
Maddog + Black Mamba.. ak niekto mal habanero a myslel, ze keby si da nieco viac zomrie, tak vysoko neodporucam potom toto.. nie je to ciste, su tam extrakty a je to nehorazny ekrazit, holdujem chilli ale toto som necitil nic uz, jazyk vypaleny. na flaskach upozornenia + horlavina
V škole som raz zožral celé Habanero... Bolo to skoro ráno, pred nultou hodinou, som bol ospalý a vôbec som nevedel, čo sa chystám jesť... Tak som to teda celé zjedol, únava ma hned prešla, vyskočil som a začal som behať dokolečka, som nevedel čo mám robiť Búchal som si hlavu, zapíjal to(bielym rumom, moji výborní spolužiaci mi nič lepšie na zapitie nedali), dal hlavu pod studenú vodu, ... nič nepomáhalo
minule som si robil špagety s pikantnými párkami a nejakým kečupom s mexickým chilli, čo som si nevšimol a samozrejme som to všetko vykydol na tanier a s chuťou začal jesť. Najprv prišlo teplo a potom som riadne zaplakal. Ľúto mi to bolo vyhodiť, tak som to žral tri hodiny na etapy No a nakoniec to ani nebolo také zlé. Najedol som sa teda statočne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a potom jedol aj surové po minikúskoch
ale nic oproti omacka co som mal
Maddog + Black Mamba.. ak niekto mal habanero a myslel, ze keby si da nieco viac zomrie, tak vysoko neodporucam potom toto.. nie je to ciste, su tam extrakty a je to nehorazny ekrazit, holdujem chilli ale toto som necitil nic uz, jazyk vypaleny. na flaskach upozornenia + horlavina
Potom ma 3 hodiny bolelo brucho
(tipujem, že slovenský hydrometeorologický ústav to nebude)