samotny sex je viac menej vec sexualneho pudu.
sex a potreba dotykov blizkej osoby mozu byt dve rozdielne veci.
ale take fyzicno, potreba dotykov, objatia sa uz viaze na danu osobnost, niekto to potrebuje viac, niekto menej, niekto takmer vobec a je jedno ci je to muz alebo zena..
psycholog Chapman napisal knihu, vola sa to 5 jazykov lasky. jeden z jazykov lasky je aj prijimanie a davanie dotykov. Nieto tymto "jazykom" komunikuje, niekto nie.. osobne si myslim, ze clovek, ktory tymto "jazykom" komunikuje, samotny sex preziva trochu inak ako ten, kto nie.. ktovie
What??? Šak ten môj to potrebuje viac než ja a v jednom kuse ma musí mačkať, stískať, objímať, mojkať, pusinkovať tak, že ho musím niekedy odháňať ale dlhšIe sme teraz spolu neboli a veľmi mi chýba že by som mu aj to mačkanie odpustila
„Milovat se se ženou a spát se ženou jsou dvě odlišné vášně. Nejen rozličné ale i protikladné. Láska se neprojevuje touhou po styku, což zahrnuje nekonečné množství žen, ale touhu po sdíleném spánku, touha omezená na jednu ženu.“ — Milan Kundera
vždy keď som bol zaľúbený, sex bol to posledné na čo som myslel a v tých momentoch by som dal čokoľvek za pusu/objatie/spánok/maznanie.
Niekto to potrebuje menej, niekto viac. Nezáleží na pohlaví. Objatie alebo iný jemný fyzický kontakt je prejavom dôvery a náklonnosti. To je pre človeka podľa mňa dosť dôležitý pocit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
samotny sex je viac menej vec sexualneho pudu.
sex a potreba dotykov blizkej osoby mozu byt dve rozdielne veci.
ale take fyzicno, potreba dotykov, objatia sa uz viaze na danu osobnost, niekto to potrebuje viac, niekto menej, niekto takmer vobec a je jedno ci je to muz alebo zena..
psycholog Chapman napisal knihu, vola sa to 5 jazykov lasky. jeden z jazykov lasky je aj prijimanie a davanie dotykov. Nieto tymto "jazykom" komunikuje, niekto nie.. osobne si myslim, ze clovek, ktory tymto "jazykom" komunikuje, samotny sex preziva trochu inak ako ten, kto nie.. ktovie
mne občas stačí sa aj iba maznat
vždy keď som bol zaľúbený, sex bol to posledné na čo som myslel a v tých momentoch by som dal čokoľvek za pusu/objatie/spánok/maznanie.
Radsej nespravim nic, ked nic nespravim nic nepokazim.
To sa potom žije a niekto mi tu vycita ze jake davam statusy niekedy