Tak človek má účet a kartu v mBank, používa ju, dva či tri mesiace ju nepoužije, včera si tam prevedie peniaze a oni mu ZABLOKUJÚ KARTU?? Teraz kde budem mať tie peniaze ktoré som si tam včera poslala? Ach bože idioti.... je tu ešte niekto kto má podobnú
Predpokladám že ti zablokovali kartu a nie účet. Keď ti tam prídu peniaze, pošli ich inde cez internetbanking a dojeb ich následne.
Prečo ti zablokovali kartu?
@laurikaaa lebo že majú nejaké nové podmienky či čo, že si začinaju učtovať za vedenie učtu 1 euro, keď nim neplatíš minimalne 20eur tuším... a kedže momentálne som tam mala asi 50 centov, tak mi ju deaktivovali, žiadne upozornenie dopredu, nič.. len mi včera večer prišiel mail, že mi zrušili kartu... a to som si tam akurát včera posielala nejaké peniaze, tak som sa važne zlakla, že sú už tak drbnutí, že asi videli že mi tam idú peniaze a nejak by si ich privlastnili a ja by som ich už nikdy neuvidela tak ale keď teda to bude tak ako píšeš, tak je to fajn, hned ako tam dojdu ich pošlem s5...
Mna by v suvislosti s tymto zaujimalo,ci sa tie poplatky tykaju aj uctov ku ktorym platobne karty nie su aktivne a ani nikdy neboli..lebo mam tam zriadeny ucet asi polroka ale este si ju neaktivovala ani nenastavila pin ani nic
Asi ani necakam nejaku odbornu odpoved,ale mala som chut sa sem vyjadrit so svojou myslienkou
@zusss ja si myslím, že sa ťa to netýka a niesom si istá, či si tu kartu ešte budeš po polroku vedieť aktivovať, lebo aj na to maju nejake špeciálne podmienky, že aktivovať to musíš do nejakeho určitého času.. popletena banka no..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Prečo ti zablokovali kartu?
Potrebujete pomôcť? Zavolajte nám
v rámci SR: 0850 60 60 50
a taki fajni boli doteraz
Asi ani necakam nejaku odbornu odpoved,ale mala som chut sa sem vyjadrit so svojou myslienkou