Je to určite výhodné, lenže tá banka nie je zaistená v SR, preto by som tam nedávala väčšie sumy, lebo ak mi krachla, tak by si dosť z vloženej sumy nedostala.
Preto by som odporúčala skôr študenské účty v našich bankách, ktoré tiež nie sú také drahé
maju jednu normalnu pobočku ..neviem ako sa vola ta ulica, ale tusim niekde pri Trnavskom Myte smerom na legionarsku..kazde rano tadial chodim busom ...normalne v budove...nie kiosk ako v obchodakoch...
Netreba mať kamarátov, ktorí si radi vymýšľajú nepravdy - mám tam účet vyše roka a zatiaľ som neplatil ani jeden poplatok a to som vykonával všemožné operácie.
Do výšky 50.000€ Ti ručia 100%-ným vrátením vkladu, nad 50.000€ to môže byť Tebou spomínaných 90%, každopádne bežného človeka sa také cifry netýkajú a na Slovensku je tá hranica omnoho menšia - viem, že kedysi to bolo na úrovni 1.000-2.000€, všetko vyššie ručili len 90%.
@Martin182 ten csob ucet co je dozivotne zadarmo, tak som cital na ich stranke podmienky a tam je ze musis zadat trvaly prikaz na uhradu tych veci okolo byto co platia rodicia (elektrika, voda, kurenie, atd...) + este nejake ine veci
preco internetova banka ? v BA ma aj pobocky a od 1.1.2010 mam v plane spustit moj ucet u nich s dvoma kartami dost vela clenov mojej rodinu ju ma a su spokojny... lepsie jak VUB ktoru mam teraz
V prvomrade maju vyhodu v tom, ze mozes vyberat peniaze z akehokolvek bankomatu akejkovlek banky v SR, ALE vyber za 0 € je len 3x kazdy dalsi vyber je spoplatneny 1,17 €, taktiez zistenie zostatku v bankomate 0,10 €, vypis z uctu postou tiez dako cez 1 €. E.nailove vypisy chodia nezasifrovane - raz sa vam niekto dostane na mail a mate po vypisoch a mozno aj po ucte A je tu este mnoho nevyhod v porovnani s inymi bankami.
Napr. v slsp mate ucet za 0,30 € do 26 rokov tak co tu riesite mBank? Slsp ma najvaic bankomatov spomedzi vsetkych bank. Viem, ze studentske peniaze nesu nic moc, ale ak mate aspon ako taky zarobok maly by ste si dobre rozmysliet do akej banky to date.
Viete ucet v banke nie je len o mesacnom poplatku, ale aj o inych sluzbach, ktore skor ci neskor budete vyuzivat.
ja mám v poštovej banke a slsp. poštová banka-silná spokojnosť peniaze dostanem aj na najväčšej sedlači, lebo poštu majú skoro všade, poplatky nulové, jedine cudzí bankomat, atď.
@freedomko ano maju aj centra, ktore su primarne urcene inym sluzbam ako su napr. uvery, ale i tu si mozes zalozit ucet. Jednoduchsie je ale ist do kiosku ak si chces zalozit ucet
@hajzelodkosti ale ja som nevravel ze pobocka je kiosk to ty ja som pobocku myslel ako normalnu budovu nie to co je na nivach alebo v poluse ci tescu ten "stanok "
@freedomko ani ja som nepovedal, ze kiosk je pobocka. Oni ani pobocky nemajú. Majú finančné centrum (môžeme nazývať aj pobočka) a kiosky (tvoj stánok).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Antichristus Spiritualis
Antichristus Spiritualis
Antichristus Spiritualis
In Sorte Diaboli
aj za tento? =D
Preto by som odporúčala skôr študenské účty v našich bankách, ktoré tiež nie sú také drahé
navyše nemám 18, preto som si zriadil účet v slovenskej banke, dokonca so sídlom v mojom meste, aby som v prípade núdze mal pracovníkov poruke
mBank ani nemá klasické pobočky, všetko sa tam robí (okrem prvého podpisu zmluvy) cez internet. A v prípade extrémnej núdze majú non-stop linku.
Možno je to len šiesty zmysel, paranoja, ženská intuícia alebo blbosť, no ja si tam účet neotvorím radšej .
Skôr je to blbosť; dnes už nevznikne niečo ako slávny Horizont Invest a pod. - za všetky banky ručí v poslednom rade štát.
Či Ti ručí Slovensko alebo Poľsko - je to jedno.
Kamarát má mBank, vraj spokojný celkom len že platí dosť zbytočných poplatkov tam, treba čítať medzi riadkami všetky podmienky...
Mimochodom bežia aj reklamy na ČSOB teraz, vraj tiež dokonca života účet zadarmo, tak aj to si skús pozrieť..
Ja mám teraz SLSP, nejaký študentský účet teda do 26 rokov, jediný poplatok je 9sk mesačne ináč nič
maju jednu normalnu pobočku ..neviem ako sa vola ta ulica, ale tusim niekde pri Trnavskom Myte smerom na legionarsku..kazde rano tadial chodim busom ...normalne v budove...nie kiosk ako v obchodakoch...
Netreba mať kamarátov, ktorí si radi vymýšľajú nepravdy - mám tam účet vyše roka a zatiaľ som neplatil ani jeden poplatok a to som vykonával všemožné operácie.
@Sachmer
Ja som videl aj na Kollárovom niečo také...Ale pravdepodobne robia aj tak len to, čo v tých kioskoch, len je to pod strechou a je ich tam viac.
Mýliš sa.
Do výšky 50.000€ Ti ručia 100%-ným vrátením vkladu, nad 50.000€ to môže byť Tebou spomínaných 90%, každopádne bežného človeka sa také cifry netýkajú a na Slovensku je tá hranica omnoho menšia - viem, že kedysi to bolo na úrovni 1.000-2.000€, všetko vyššie ručili len 90%.
Zdroj prvého tvrdenia: » www.mbank.sk/sprievodca/bezp...
V prvomrade maju vyhodu v tom, ze mozes vyberat peniaze z akehokolvek bankomatu akejkovlek banky v SR, ALE vyber za 0 € je len 3x kazdy dalsi vyber je spoplatneny 1,17 €, taktiez zistenie zostatku v bankomate 0,10 €, vypis z uctu postou tiez dako cez 1 €. E.nailove vypisy chodia nezasifrovane - raz sa vam niekto dostane na mail a mate po vypisoch a mozno aj po ucte A je tu este mnoho nevyhod v porovnani s inymi bankami.
Napr. v slsp mate ucet za 0,30 € do 26 rokov tak co tu riesite mBank? Slsp ma najvaic bankomatov spomedzi vsetkych bank. Viem, ze studentske peniaze nesu nic moc, ale ak mate aspon ako taky zarobok maly by ste si dobre rozmysliet do akej banky to date.
Viete ucet v banke nie je len o mesacnom poplatku, ale aj o inych sluzbach, ktore skor ci neskor budete vyuzivat.
slsp skoro detto.
V podstate je dobrá len na tie pravidelné platby, ktoré sú bez poplatku.
» balat.blog.sme.sk/c/229537/Banka-...
» balat.blog.sme.sk/c/233691/Dva-po...
(a podal som žalobu na súd)