Ahojte, takže mám isť na pohovor do McDonaldu. chela by som opýtať, či je tu niekto, kto s tým má skúsenosti. Pootrebovala by som vedieť, čo vlastne tam odomňa budú chcieť. A či je vôbec nejaká šanca, že ma tam zoberú. Aá ide o mekáč v Avione. (Prosím poz
Pre kristov čurák prečo ide človek dobrovolne do McDonaldu ? ???
nehovor , že nemáš inú možnosť , aj so základkou , bez maturity nájdeš niečo normálnejšie po dlhšom hľadaní.
Budú chcieť aby si v strese sa vkuse otáčala kade tade , makala jak sprostá v hnusnom zaparenom prostredí, umývala , upratovala po prijebaných ľuďoch čo tam chodia, dajú ti priemerné peniaze a dosť možno tam na teba bude hučať nejaký 20 ročný šulín akože šéf.
Ale keď máš 17 tak mladšieho šéfa asi nebudeš mať takže v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nehovor , že nemáš inú možnosť , aj so základkou , bez maturity nájdeš niečo normálnejšie po dlhšom hľadaní.
Budú chcieť aby si v strese sa vkuse otáčala kade tade , makala jak sprostá v hnusnom zaparenom prostredí, umývala , upratovala po prijebaných ľuďoch čo tam chodia, dajú ti priemerné peniaze a dosť možno tam na teba bude hučať nejaký 20 ročný šulín akože šéf.
Ale keď máš 17 tak mladšieho šéfa asi nebudeš mať takže v pohode