Je podľa vás McDonald's na Slovensku a celkovo v EU rovnako nezdravý, ako ten v USA? Môj názor je totiž ten, že kvalita toho nášho je neporovnateľne vyššia už len z dôvodu, že v EU nie je povolených toľko chemikálií v jedle.
Taktiež je mäso dodávané zo Sl
Sesternica robí hygieničku/veterinárnu kontrolu v zahraničí a ona hovorila že zvieracie konzervy Royal Canin (neviem či to dobre píšem) majú prísnejšie kontroly na kvalitu mäsa ako McDonalds.
Dalo by sa to troška prekrútiť na tvrdenie že čo pes nezožerie ide do McDonaldu
P.S. Ak niekto spomenie film Super Size Me tak dopredu upozorňujem že je to kktina, švédski vedci testovali rôzne teórie ktoré boli podávané vo filme ako fakty a zistili že drvivá väčšina sa ukázala byť nepravdivými!
Nejako ma netankuje, kde je mcdonaldold lepsi/horsi, stale su to sracky a ja tam nejem .. Vynimocne si doprajem zmrzku mcflurry, ale hadam ma to 5krat do roka nezabije
Tuto v UK McDonalds berie mäso z eko fárm, čiže burgre sú relatívne ok. Viem to, lebo raz mal McD business meeting s naším vedením a s dodávateľom nášho mäsa a to mäso je najkvalitnejšie v UK, ak nie v svetovom merítku. Čo sa týka kuraťa, tak to neviem.
Kazdy tu nadava na MC co je to za humus a pritom zere pasteky, salamy, parky a "marinovane" klobasky co je vsetko este vacsi humus. Lebo v inych fastfoodoch a restikach vam daju nieco lepsie.
btw: urcite je zdravsi oproti USA
@kunikund to je snáď jedno kde to jedlo pripravoval nie? však to robil vlastnoručne... kľudne ten hnus mohol zmixovať aj na Slovensku a výsledok by bol rovnaký či snáď nie?
Mne príde že je to hnus tak či tak preto také mäso ani nejem a ak podľa teba sú hranolky tam najhoršie tak bohužiaľ pre mňa budem jesť tie najhoršie hranolky kľudne ale mäso si nedám tak či tak.. :happy:
V jednom z McDonaldov v ČR mi brigadoval bratranec a jak mi porozpraval co sa tam deje, tak som tam nesla uz ani na kavu Oskrabavanie plesne z bagiet a vesele predavanie dalej a pod. A odkedy studujem odbor bezpecnost a kontrola potravin, hamburger si davam iba u znamych v jednom stanku, pri ktorych som si 100% ista odkial suroviny beru a ako ich pripravuju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a ja si myslim, ze tu je urcite menej skodlivy ako v usa
Mal som namysli hovädzie mäso.
Máš namysli pink slime z amerického dokumentu?
Dalo by sa to troška prekrútiť na tvrdenie že čo pes nezožerie ide do McDonaldu
P.S. Ak niekto spomenie film Super Size Me tak dopredu upozorňujem že je to kktina, švédski vedci testovali rôzne teórie ktoré boli podávané vo filme ako fakty a zistili že drvivá väčšina sa ukázala byť nepravdivými!
Ospravedlňujem sa za klamlivú informáciu, mäso berú aj z Brazílie.
som ho mal kedysi rád, ale keď som potom zistil aké odveci dezinformácie produkuje, tak ma to prešlo
btw: urcite je zdravsi oproti USA
"I've started my food revolution in one of Huntington's elementary schools."
"Thankfully, chicken nuggets in this country aren't made this way."
Mne príde že je to hnus tak či tak preto také mäso ani nejem a ak podľa teba sú hranolky tam najhoršie tak bohužiaľ pre mňa budem jesť tie najhoršie hranolky kľudne ale mäso si nedám tak či tak.. :happy: