AHojteee Bola by som rada keby tu prispeli všetci čo sa tento rok chystajú - ako sú na tom s prípravou , či už s modelovkami, alebo doučkami, alebo ako sa učite.... či ste už začali, alebo kedy sa chystáte začať ... a kam chcete ísť.
Martin (priorita) a Bratislava, biológia s tým nebdue problém skoro všetky otázky z bioly by boli prejdené(ale to tak genetika minulý rok, ludské telo cez prázdniny).... ale s chémiou mám problém, ale od januára sa začnem poriadne pripravovať
Do MT sa učím z tých modeloviek zatiaľ.. uvidím aký postup zvolím keď budem mat 2 mesiace pred prijímačkami, a do Olomouca sa mi zdá že sú pozri na ich stránke
@ladyadu nechodím nie sú na to peniaze ale spolužiačky chodia a vyhadzujú 40 eur na hodinu na to ja nemám.... poistku si dám do Ružomberka na Katolícku, ale ak by ma nevzali tento rok skúsim na ten ďalší nevzdám sa môjho sna tak ľahko
no ja sa chystam do MT tak tam nikto nechodte lebo mi to zase nevyde prvy pokus bol neuspesny, ale ja sa tam dostanem aj keby co. biologia by nemala byt problem kedze ju studujem na VS a chemia sa uz nejako doladi snad doucko minuly rok nepomohlo, skor to je strata casu a penazi. asi je lepsie sam a systematicky sa pripravovat doma
Ja sa chystám na medicínu do MT a Brna. Mám prijímačky z Brna tak tie sa snažím robiť a teraz robím cieľové požiadavky na chémiu takže dúfam, že to aspoň kus pomôže A chodím aj na doučko z chémie ale mám taký pocit, že to je nanič a všetko musím aj tak sama prebrať.
do Olomouca nie sú modelovky, ale vraj je tam ľahké sa dostať, teda za predpokladu, že niečo z B, CH a F vieš ofc
Anyway, ja sa chystám do Brna a Olomouca (a to som sa do fyziky za celé 4 roky ani nepozrela, ale učím sa ju z oporúčanej literatúry a je to v pohode CH je to najľahšie čo môže byť a B sa snáď nejak nabiflím..) Tieto SK LF, ehm deep shit (no offence, just saying..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@nobrain ešte vždy to môžeš skúsiť znova
» www.statpedu.sk/sk/Cielove-pozi...
Anyway, ja sa chystám do Brna a Olomouca (a to som sa do fyziky za celé 4 roky ani nepozrela, ale učím sa ju z oporúčanej literatúry a je to v pohode CH je to najľahšie čo môže byť a B sa snáď nejak nabiflím..) Tieto SK LF, ehm deep shit (no offence, just saying..)