Ahojte ludia!
Cochvilu aj ja opustim brany strednej skoly a podem dalej na vysku. Chcem ist studovat medzinardne vztahy a uvazujem prave nad Banskou Bystricou. Je tu este moznost: Bratislava, ale tam je to viac zamerane na ekonomiu. Preto by som chcela n
Banská Bystrica (maď. Besztercebánya, nem. Neusohl, lat. Neosolium, poľ. Bańska Bystrzyca) je metropola stredného Slovenska, vzdialená asi 220 km od Bratislavy. Je krajským mestom banskobystrického kraja, žije v nej 80466 obyvateľov (k 31.12.2007), čo ju radí na šieste miesto na Slovensku....s pozdravom Wikkipedia
@christy chystam sa na taky isty odbor ako ty aj ked som zatim prvak na strednej...ale tez rozmyslam hlvne nad bb.... a potom ak tak nieco skor do ciech by som siel ako do ba..
@christy takže ten Irish je fakt super ...čo tam poškole...dajaky tytul už bude i na UMB ale za život aky ťa čaka v BB , BB ako volba stoji...to som ti chcela povedat...sorry
Ok...beriem, dakujem za typ, ako v BB kulturne vyzit, ale najprv budem riesit skolu a potom sa pozriem na mesto ako take...skoda, ze pri strednej skole som to neurobila naopak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
tam je o studiu/moznostiach studia atd
neviem, nechodim tam,pocula som ze je to dobra skola a ma velmi peknu budovu okolo ktorej ide moj autobus kazde rano (byvam v BB a je to krasne mesto)
skola je blizko centra...